• Autoservice Fikse verhuist in mei van Oldebroek naar Wezep.

    Hanneke Bloemendaal

Autoservice Fikse verhuist naar Wezep

Advertorial

OLDEBROEK Autoservice Fikse verdwijnt na bijna 60 jaar uit het straatbeeld van Oldebroek. Begin mei wordt een gloednieuw pand betrokken aan de Lorentzstraat 2 in Wezep, waar de klant vanwege meer ruimte beter bediend kan worden.

Hanneke Bloemendaal

Autoservice Fikse is al meer dan een halve eeuw gevestigd in Oldebroek. In 2008 namen Wim en Miranda Kok het bedrijf over en handhaafden de naam. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van personenauto's en bedrijfswagens van alle merken. Het bedrijf is tevens dealer in occasions van alle merken auto's. Indien een auto niet op voorraad is, dan is het ook mogelijk om een zoekopdracht voor een specifieke en betrouwbare auto te plaatsen. ,,De laatste jaren hebben wij een flinke groei doorgemaakt en om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, verhuizen wij dit voorjaar naar een groter pand", vertelt Miranda Kok. ,,De werkplaats wordt uitgebreid, waardoor we ook meer ruimte hebben voor onderhoud aan bedrijfswagens en campers. Daar hebben we speciaal een nieuwe brug voor aangeschaft. In het nieuwe pand komt ook een koffieruimte met gratis wifi, waar klanten bij kortdurende reparaties of klein onderhoud kunnen wachten. Rondom het pand hebben we meer ruimte voor onze occasions."

SERVICE ,,Onze vertrouwde service 'verhuist' uiteraard mee naar onze nieuwe locatie", lacht Wim Kok. ,,Wij denken mee met onze klant en zoeken altijd naar de beste oplossingen. Onze insteek is om kostenbesparend en klantgericht te werken. Alvorens een reparatie uit te voeren, overleggen we altijd eerst met de klant. Wij zijn BOVAG-gecertificeerd en onze monteurs zijn zeer vakkundig op het gebied van zowel de techniek als elektronica van alle merken auto's. Iedereen kan bij ons terecht voor onder meer klein en groot onderhoud, reparatie, APK, aircoservice, storingsdiagnose, bandenwissel en een vakantiecheck. Onze tarieven zijn scherp en zeker concurrerend ten opzichte van dealers." Hij vervolgt: ,,Bij reparatie en onderhoud bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis leenauto. Dit is exclusief brandstofverbruik. Vanwege de verhuizing van Oldebroek naar Wezep zetten we meer leenauto's in. Ook hebben we een aantal leenfietsen ter beschikking."

OPEN DAG Vanaf 19 april is Autoservice Fikse gesloten in Oldebroek; op maandag 6 mei gaat het bedrijf weer open in Wezep. Tijdens een feestelijke open dag op zaterdag 1 juni kunnen klanten en andere belangstellenden tussen 10.00 uur en 15.00 uur het nieuwe pand van Autoservice Fikse komen bekijken. De bezoekers worden verwelkomd met een hapje en een drankje en kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen. Het nieuwe pand bevindt zich aan de Lorentzstraat 2 in Wezep (tussen Tuinmachines van de Wetering en Vika Bedrijfswagens). Autoservice Fikse is van maandag tot en met vrijdag open van 8.00 uur tot 17.30 uur (de werkplaats is open tot 17.00 uur) en op zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

a        [Autoservice Fikse, Zuiderzeestraatweg 231, 8096 BJ Oldebroek. Info: 0525-633615; website: www.autoservicefikse.nl