Lezersnieuws

Zinderende lustrumeditie VKQ0578

In het clubhuis van SEH werd afgelopen vrijdag voor de vijfde keer de Voetbal Kennis Quiz (VKQ) 0578 georganiseerd. Team 'Onyewu is het antwoord op al uw vragen' met Michel Abbink (vi.nl) en Rypke Bakker (nu.nl) in de gelederen won uiteindelijk het prestigieuze evenement.

Winterschool: techniek en leren programmeren in Bibliotheek Epe

Epe - Tijdens de kerstvakantie organiseert Bibliotheek Noord-Veluwe een workshop voor kinderen van 10 – 12 jaar met interesse voor techniek. De kinderen kunnen bij deze workshop programmeren met de  Fischertechnik modellen uit de Roboc@r.

Raad is ook doorsnee samenleving

Een artikel met bovenstaande kop stond laatst in Nunspeet in de krant en met zo’n kop kan ik gelukkig worden, tenslotte bestaat een gemeenteraad inderdaad uit mensen uit onze samenleving.

Vijf jaar NIX brengt normverandering roken en drinken op gang in Gelderland

NIX is een begrip in 85,8% van de Gelderlandse gezinnen

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij bibliotheek Elburg

 

Zelfvertrouwen, acceptatie, toekomst

Schrijfoefening door Aafke Hoekstra

Nieuwjaarsreceptie Bedrijvenkring Nunspeet

Graag nodigen wij u uit voor onze altijd buitengewoon gezellige Nieuwjaarsreceptie om met ons te proosten op het nieuwe jaar. Op donderdag 3 januari heten wij u vanaf 19.30 uur hartelijk welkom in Hotel Sparrenhorst aan de Eperweg 46 in Nunspeet.

Oliebollenactie voor Stichting Semmy op de Gildeschool in Epe

Het was een gezellige drukte op het plein van de Gildeschool. De medewerkers van Stichting Semmy hebben de hele dag oliebollen gebakken voor de actie waaraan de Gildeschool deel nam. De leerlingen van de school hebben allemaal erg hun best gedaan en dit werd beloond met een heerlijke oliebol.

Laatste wedstrijd van 2018 voor turnsters van GV Nunspeet

In Beekbergen werd afgelopen zaterdag de tweede van de drie voorwedstrijden georganiseerd voor de turnsters uit de derde divisie. Van deze drie voorwedstrijden tellen de beste twee resultaten mee voor plaatsing voor de districtsfinale van Gelderland/Overijssel.

Protestsong met knipoog ‘Twaalf Dagen met Kerstmis (Lelystad Airport)’

Veluwe – Met ruim vierduizend views op youtube, is de ‘Fabeltjeskrant – Editie Lelystad Airport’ als protestsong een regelrechte hit. De makers, die deel uitmaken van Red de Rust in Hoenderloo en de Werkgroep Red Gelderland, hebben de muzikale handen opnieuw ineen geslagen.

Pagina's