Deel je nieuws

Themasessie: Is toerisme een lust of last

NUNSPEET - Ervaren onze inwoners en belanghebbenden de toeristen als lust of als last? Gemeentebelang wil graag weten wat de ervaringen zijn en organiseert daarom op dinsdag 18 juni 2019 een themabijeenkomst over recreatie en toerisme.

Israël producten bekijken en kopen in Oldebroek

OLDEBROEK Moederdag staat weer voor de deur. Deze maand zijn er ook de bekende Openhuis dagen waar weer vele producten uit Israël gepresenteerd worden. Hartverwarmende exclusieve cadeaus om moeders eens te verwennen of uw vrienden en familie..

Bloemenmarkt ‘Prins Bernhard’ Emst

April doet wat hij wil! Het is dus nog verstandig om even te wachten met het poten van de tuinplanten en bloemen. Zaterdag 11 mei is dus het juiste moment om deze planten en bloemen aan te schaffen.

Nieuwe expositie bij ZP&co in Hattem

Monique Eshuis en Alice van der Sluis exposeren tot 1 juli bij ZP&co in Hattem. Beiden zijn lid van het Kunstgilde Hattem, dat elke drie maanden een nieuwe expositie inricht in dit pand aan de Koestraat 2.

Marathon keert terug in Heerde

Oude tijden herleven in Heerde, waar de skeelermarathon in ere wordt hersteld. Op 2 mei zal het inlineskate-peloton weer door de dorpskom razen, net als in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw.

Heerde ruim langs Zuidwolde (4-0)

Heerde heeft een ruime overwinning geboekt op Zuidwolde. Op een zonovergoten Sportpark Molenbeek was de thuisploeg op voorhand de favoriet en deze rol werd ruimschoots waargemaakt. Voor rust was Zuidwolde nog strijdlustig en maakte het de geel-zwarten in de omschakeling meerdere malen lastig.

Herdenkingsbijeenkomst op 4 mei 2019 in de

Dit jaar een bijzondere 4 mei herdenkingsbijeenkomst met de voorstelling “Een eigen melodietje”. Deze door Frits Grimmelikhuizen geschreven voorstelling is gebaseerd op teksten van Etty Hillesum.

Uitverkocht voorjaarsconcert 2019 Koninklijke Harmonie Epe

Zaterdag 13 april voerde de Koninklijke muziekvereniging “Harmonie” Epe haar voorjaarsconcert uit met als titel “Best Songs Ever”, het Harmonie orkest en de Malletband deden hieraan mee.

Paasmixpetanque

Jaarlijks wordt er op 2e paasdag een paasmix gehouden op het terrein van Hattem pétanque. Er was, zoals meestal bij de wedstrijden, een keurige verdeling met evenveel heren als dames, maar opvallend was dat de dames duidelijk de overhand hadden en de 4 ereplekken wisten te veroveren!

Pagina's