Lezersnieuws

Stichting Vier het Leven zoekt vrijwilliger

Voor regio Veluwe van Stichting Vier het Leven zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastvrouw of-heer, welke woonachtig is in Epe. Houdt u van theater en vindt u het leuk om iets voor ouderen te betekenen?

Zevende editie Veluwe Games in aantocht!

Op vrijdag 14 september 2018 wordt voor de 7e keer de Veluwe Games georganiseerd. Deze bijzondere sportdag trekt ieder jaar weer meer mensen die in beweging willen komen. Zij kunnen deelnemen aan diverse sportclinics. In totaal hebben deelnemers keuze uit ongeveer 20 verschillende sporten.

Ouderen gaan zorgeloos uit

Uitgaan: gezellig, inspirerend of ontspannend. Maar naar mate de leeftijd vordert, is uitgaan niet meer zo vanzelfsprekend. Stichting Vier het Leven neemt ouderen mee uit, nemen de drempel weg die ouderen tegenhoudt om de deur uit te gaan.

Een nieuwe stap voor Juf Dieke van OBS Daltonschool De Bongerd Oene

Op een van de laatste schooldagen voor de kinderen van de Bongerd in Oene was er een klein feestje. Er werd gevierd dat Juf Dieke ruim 20 jaar op deze school les heeft gegeven, en dat ze nu voor de liefde terugverhuist naar Friesland.

LOTGENOTEN CONTACT na partnerverlies

LOTGENOTENCONTACT na partnerverlies

VVD Oldebroek komt met initiatiefvoorstel

 

In de gemeenteraad heeft de VVD Oldebroek  afgelopen donderdag 12 juli een initiatiefvoorstel ingediend om de veiligheid op het gebied van zorg en gezondheid nog groter te maken.

TTV Bosman bekerwinnaar

WEZEP - Tafeltennisvereniging Bosman heeft afgelopen vrijdag de beker heroverd. In Hattem werd er met 10-7 gewonnen van bekerhouder Blauw-Wit uit Almelo. Vorig jaar werd de bekerfinale nog verloren van de Almelo?rs.

Succes voor amazones van Heuvelruiters

Afgelopen woensdag werd er in Lunteren een voorronde van de Divozacup verreden. Yasmin Westerink kwam daar aan de start in de rubriek voor 4 jarige dressuurpony’s. De amazone behaalde met haar pony Coelenhage’s Happy Hour een 2e prijs.

WHC'ers wandelen met ouderen door Wezep

WHC'ers wandelen met tientallen ouderen door Wezep

WHC'ers wandelen met tientallen ouderen door Wezep 

In een lint van een kleine 70 personen trokken WHC'ers en senioren uit woonzorgcentra zaterdagmiddag door Wezep. Voor de tweede keer namen vrijwilligers van kantineploeg 5 en de voetbalteams WHC 7 en dames 1 ouderen uit Turfhorst, Veldheem en Weidebeek mee het dorp in. 

Pagina's