Lezersnieuws

Nipte winst voor KV Elburg,

KV Elburg speelde zaterdagmiddag 20 oktober in Almelo de uitwedstrijd tegen Achilles. Na een goede eerste helft werd het in de tweede helft toch nog een beetje spannend. Elburg won wel met 16-18.

Hatto Heim is Hattem opnieuw de baas

Hatto Heim is ook in het seizoen 2018/2019 de baas over buurman vv Hattem, dat al bijna niet meer weet hoe het voelt om van de stadgenoot te winnen. Ruben Bouwhuis besliste de derby in het voordeel van Hatto Heim: 0-1.

Hommage-tentoonstelling Andries van der Beek in eigen galerie

Onlangs overleed op 93-jarige leeftijd in zijn woonplaats Oldebroek de bekende Veluwse kunstenaar Andries van der Beek. Ruim 60 jaar drukte de nestor van de Veluwse kunstwereld zijn stempel op de beeldende kunst in zijn omgeving en ver daarbuiten.

Pompoenpret in de buurtmoestuin!

Op woensdagmiddag 31 oktober wordt er in het kader van de Snoepgroente campagne een pompoenmiddag georganiseerd in de buurtmoestuin en de Voord voor kinderen van de basisschool.

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer waterschap Vallei en Veluwe

PERSBERICHT

 

Harderwijk, 19 oktober 2018

 

 

 

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer Waterschap Vallei en Veluwe

 

Prijswinnaars van het klaverjassen bij de klaverjasklub "S.V. 't Harde" van donderdag 18 oktober 2018.

 

Donderdagavond 18 oktober  jongstleden is er door 34 deelnemers geklaverjast bij de klaverjasklub “S.V. ’t Harde” in de gezellige en rookvrije kantine op sportpark “Schenk” aan de Bovenweg 8 in ’t Harde.

Soli Deo Gloria boekt succes op Hanzefestival

Zaterdag 13 oktober heeft het A orkest van Soli Deo Gloria onder leiding van Marten van der Wal meegedaan aan het Hanzefestival in Zutphen. SDG kwam uit in de topklasse. Er zijn 4 werken opgevoerd, Abide with me, Banja Luka, Benedictus en Solatium.

Kunstweekend Eigenheimers IV, "Kunst van eigen bodem" goed bezocht

Het kunstweekend Eigenheimers IV “Kunst van eigen bodem” heeft van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 oktober plaatsgevonden in het dorpshuis ’t Noorderhuukien en het was wederom een groot succes!

KerstbijdeMolen in Oostendorp

Op zaterdag 8 december a.s. organiseert de Evenementencommissie weer een kerstmarkt rondom korenmolen de Tijd in Oostendorp.

Smakelijke Moestuinen zorgen voor peuters met groen(t)e vingers!

OOSTERWOLDE - Samen met twee groentemascottes werd bij Peuteropvang Roezemoes het moestuinseizoen afgesloten. In het voorjaar is er in samenwerking met Goed Bezig Oldebroek bij vier kinderopvanglocaties van Stichting Kindcentrum Gemeente Oldebroek een ‘smakelijke moestuin’ geplaatst.

Pagina's