Lezersnieuws

Introductie Tai Chi najaar 2018

Stichting WIEL houdt dinsdag 28 augustus 2018 tussen 15.00 en 16.00 uur een gratis introductieles Tai Chi (Qi Gong) in ?t Huiken. Tai Chi (Qi Gong) wordt steeds meer erkend als ??n van de meest effectieve fitnessmethoden die er bestaat.

Join Volleybal Tour

Op zaterdag 25 augustus komt de Join Volleybal Tour naar Epe. Dit evenement wordt georganiseerd door Volleybalvereniging Jumbo Van Andel Ormi uit Epe, in samenwerking met Jumbo Van Andel, de hoofdsponsor van de vereniging.

Canto Felice's zomeroptredens

Na een korte zomerstop is Canto Felice weer klaar voor het nieuwe seizoen.

De deelnemers uit Nunspeet, Harderwijk, Zeewolde, Hulshorst, Elburg, Zwolle en Balk te popelen om hun gezellige repertoire van (Hollandse) meezingers en mooie popnummers weer ten gehore te brengen!

Geloofsontmoeting rondom boeiende vraag

Op zondag 26 augustus is majoor Albert Muller de spreker in de tweewekelijkse geloofsontmoeting. Zijn thema is: ?Wat zou u vragen??. Stel dat u een onverwachte ontmoeting hebt met Jezus en Hij vraagt: ?Wat kan ik voor je doen??.

fietstocht zonnebloem

de fietstochten van de "zonnebloem zijn weer geweest.(17 juli en 14 aug.)

er waren +- 160 deelnemers, die een mooie tocht richting Wenum/Wiesel hebben gefietst.

vakantiebijbelweek oldebroek

Vakantie-Bijbel-Week (voor-1-dag) Op woensdag 22 augustus is de VakantieBijbelWeekDag. 

Thema: Zoek het uit! Tijd: van 9.45 uur- 16.00 h. Plaats: Talter Oldebroek. Wie: kinderen van 4-12 jaar. Programma: zingen, spelen, luisteren, pannenkoeken eten, theatervoorstelling…

De helende kracht van muziek

Vele Nederlanders voelen zich eenzaam. De invloed van eenzaamheid is groot en leidt tot gezondheidsrisico’s en tekortschietend gevoel van welbevinden en geluk. Eenzaamheid is van alle leeftijden, komt in alle lagen van de samenleving voor en kan levens ontwrichten.

Seniorenwandeling door het Kloosterbos

WAPENVELD - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 26 augustus een seniorenwandeling door het Kloosterbos dat deel uitmaakt van het gebied Klooster Hulsbergen.

WZC en Hatto-Heim organiseren het 6e Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi

Wapenveld/Hattem – Dinsdag 21 augustus, beginnen WZC Wapenveld en Hatto Heim uit Hattem al weer aan het zesde Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe toernooi. De twee voetbalverenigingen tekenen samen voor de organisatie.

zomerse lunch in zorgcentrum De Hullen

Zomervakantie betekend voor veel mensen op vakantie gaan maar er zijn ook mensen die thuis blijven. Juist voor deze mensen is er in De Hullen een zomerse lunch op woensdag 22 augustus om 12.00 uur. Gezellig even samen bijpraten onder het genot van een heerlijke lunch.

Pagina's