Lokaal

ELSPEET Aan de Schapendrift 23 in Elspeet mogen tien woningen worden gebouwd. Het gaat om de bouw van zes woningen voor starters en senioren en vier woningen als twee-onder-één-kap.
NUNSPEET Hoogwater geeft geen of nauwelijks wateroverlast langs de Veluwse Randmeren. Dat blijkt uit de uitgevoerde stresstest, een onderzoek naar hoogwater in de randmeren. Het verschijnsel komt overigens maar eenmaal in de honderd jaar voor.
Advertorial
WEZEP MyPalmShop in Wezep biedt een ruime diversiteit aan winterharde palmen en tropische planten. Het assortiment is onlangs uitgebreid met bijzondere...
OLDEBROEK Skeelervereniging d' Wijhe Ruit uit Oldebroek probeert met twee sportieve evenementen zoveel mogelijk geld op de halen voor KiKa. Op 6 en 7 september doet de skeelervereniging voor de vijfde keer mee aan het evenement dat geld ophaalt voor onderzoek naar kinderkanker. 
NUNSPEET In de gemeente Nunspeet start 1 september de campagne 'NunspEET GEZOND.' Dit duurt tot en met 1 juli en is gericht op de thema's gezonde voeding en het voorkomen en het verminderen van alcoholgebruik bij jongeren.
Advertorial
NUNSPEET Autobedrijf Baars in Nunspeet is per 1 maart overgenomen door Autoschade Dickhof. De naam van het bedrijf blijft gehandhaafd, maar de...
HULSHORST De eigenaar van een camping aan de Vuurkuilweg in Hulshorst krijgt geen planschade vergoed door de gemeente Nunspeet.
NUNSPEET Het Nunspeetse college van burgemeester en wethouders gaat opnieuw kijken naar de indeling van de weekmarkt.
Advertorial
WEZEP Waan je in de tropen bij het onlangs geopende MyPalmShop in Wezep. Palmbomen, boomvarens, fruitbomen en een gevarieerde collectie tropische planten...
VAASSEN De Apeldoornseweg-Zuid in Vaassen wordt vanaf volgende week onder handen genomen. De werkzaamheden starten maandag en duren tot en met vrijdag 13 september.
VAASSEN Op de Apeldoornseweg-zuid in Vaassen zullen vanaf maandag 19 augustus tot en met vrijdag 13 september wegwerkzaamheden plaatsvinden, zo meldt de gemeente Epe. Tijdens deze werkzaamheden is er één rijstrook beschikbaar.
EPE Bij het bespreken van Proef de Culturen op zaterdag 31 augustus neemt directeur Heidi Bakker ons mee in de plannen om streekmuseum Hagedoorns Plaatse een groeistoot te geven, zodat het gedroomde aantal van 10.000 bezoekers op jaarbasis realiteit kan worden.