Zakelijk

REGIO De Volksuniversiteit Zwolle biedt een breed cursusaanbod voor vele doelgroepen. Inschrijven is vanaf heden mogelijk voor zowel cursussen als workshops, die veelal in het najaar van start gaan.
VELUWE BDUmedia uit Barneveld, de uitgever van deze krant, heeft de uitgaverechten van Veluweland.nl verkocht aan De Persgroep.
Advertorial
ELBURG Anytime Fitness Elburg opent op 21 september haar deuren aan de Westerlengte 2, boven de Gamma. Dit is een gunstige locatie voor inwoners van onder...
EPE Aan het einde van de drukbezochte 36e Koopjesmarkt werden in Epe drie prijzen uitgereikt. De jury bestond dit jaar uit het echtpaar Kooiman. In een stralende zon nam de voorzitter van de Ondernemersvereniging, Martin Lokhorst, de microfoon ter hand om de winnaars bekend te maken.
HEERDE Het Heerder bedrijf Leadax is één van de drie bedrijven die zijn genomineerd voor de ING Circulair Ondernemenprijs. Op dinsdag 3 september, Duurzame Dinsdag, wordt bekend wie de winnaar wordt van de prijs. Daarnaast hoort het bedrijf ook tot de laatste tien kandidaten voor de 'Nationale Iconen'.
Advertorial
NUNSPEET Autobedrijf Baars in Nunspeet is per 1 maart overgenomen door Autoschade Dickhof. De naam van het bedrijf blijft gehandhaafd, maar de...
WEZEP Prima Vloeren is onlangs verhuisd van de Ruitersveldweg naar de Clematisstraat in Wezep. Het pand ligt niet alleen centraler, maar is vele malen ruimer dan het oude pand, waardoor het assortiment beter tot zijn recht komt.
EPE Stichting Beheer Sporthal PWA exploiteert al jaren in Epe sporthal Prins Willem Alexander. Het beheer van de sporthal en de exploitatie van het bijbehorende sportcafé is vanaf 2011 in handen geweest van Jan en Janky Spaan. In januari liet het echtpaar weten hun werkzaamheden voor de stichting te willen beëindigen. Daarop is het bestuur op...
Advertorial
WEZEP Waan je in de tropen bij het onlangs geopende MyPalmShop in Wezep. Palmbomen, boomvarens, fruitbomen en een gevarieerde collectie tropische planten...
EPE Door de enorme groei van de BSO's, start Koppel-Swoe een nieuwe BSO bij MFC Kleurrijk. Voor ouders met kinderen op de Hoge Weerdschool en W.G. van de Hulstschool is dat een fijne aanwinst. De nieuwe BSO gaat na de zomervakantie van start.
HATTEM De RegioBank Hattem heeft haar deuren geopend in een nieuw pand aan de Kerkstraat 24 in Hattem. De opening werd gevierd met een feestelijk open huis voor belangstellenden.
WAPENVELD Burgemeester Koops-Scheele heeft onlangs een bezoek gebracht aan Leadax in Wapenveld, om het bedrijf te feliciteren met het winnen van de Nederlandse Innovatie Award 2019.