• Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk

Dode vrouw in woning Hattem, politie denkt aan misdrijf

HATTEM In een woning aan de Kraaijenbergstraat in Hattem hebben de hulpdiensten maandagavond rond half negen een vrouw dood aangetroffen. De politie heeft maandagavond laten weten een misdrijf niet uit te sluiten. Kort na de vondst van de vrouw heeft de politie in de woning een man aangehouden. Hij is geboeid door de agenten afgevoerd per politieauto.

Het incident begon met de alarmering van de brandweer, ambulance, politie en traumahelikopter voor een medisch incident bij de woning aan de Kraaijenbergstraat. De politie en ambulance kwamen ter plaatse, de brandweer was niet meer nodig en ook de traumahelikopter uit Groningen werd gecanceld. Ambulancepersoneel was druk bezig aldus ooggetuigen. Kort daarop werd een man geboeid door agenten uit de woning gezet en achterin een politieauto gestopt. De politie zette vervolgens de omgeving van de woning af met linten. Kort daarop maakte de politie bekend dat er een dode vrouw in de woning was aangetroffen en dat er vanuit gegaan werd dat er sprake was van een misdrijf.

WITTE PAKKEN Er werd een groot onderzoek gestart in en rond de woning. Het team Forensische Opsporing (TFO) kwam ter plaatse en is onder andere met witte pakken aan de woning in gegaan voor onderzoek. Er is een overlegcontainer gebracht door de brandweer van Harderwijk.

DETAILS Wat er verder exact gebeurd is en wat het motief is voor het mogelijke misdrijf is op dit moment nog niet bekend. De politie komt mogelijk op een later tijdstip met meer details.