Zorgwinkel Hulpmedi is verhuisd

Advertorial

WEZEP Zorgwinkel Hulpmedi in Wezep is met ingang van deze week verhuisd van de Ruitersveldweg naar de Ampèrestraat. Het grotere pand biedt meer mogelijkheden en een grotere showroom.

Hanneke Bloemendaal

Het is 2010 als Dennis Sellies zijn webwinkel Hulpmedi.nl opricht. De webwinkel floreert, maar Dennis en zijn vrouw Chantal constateren dat er ook behoefte is aan een fysieke winkel. Dit resulteert drie jaar later in de opening van de winkel aan de Ruitersveldweg. ,,Nu zijn we weer drie jaar verder en zijn we dusdanig gegroeid dat we behoefte hadden aan een groter pand", vertelt Dennis Sellies. ,,We zijn sinds deze week gevestigd aan de Ampèrestraat in Wezep. Het pand is bijna twee keer zo groot als ons vorige pand, waardoor we onze producten beter kunnen laten zien. Vooral hulpmiddelen als scootmobiels, rollators, rolstoelen en sta-op-stoelen komen beter tot hun recht en kunnen makkelijker gedemonstreerd en uitgeprobeerd worden. Ook hebben we onze openingstijden verruimd."

Het assortiment van Zorgwinkel Hulpmedi is bijzonder breed en bestaat uit permanente en tijdelijke hulpmiddelen zowel voor de verkoop als voor de verhuur. Voor de verhuur valt te denken aan krukken, rollators, looprekken en rolstoelen. ,,Om langer zelfstandig te kunnen leven is het vaak noodzakelijk om een beroep te doen op hulpmiddelen. Ook kunnen hulpmiddelen het leven na een ongeval of ziekte veraangenamen of vereenvoudigen", legt Sellies uit. ,,In de nieuwe winkel hebben wij nu de ruimte voor een aparte wand met allerhande badkamerproducten zoals speciale douchestoeltjes en douchegrepen, die de badkamer veiliger maken. Desgewenst kunnen wij ook de badkamer voor u aanpassen of kleine aanpassingen in huis verrichten. Wij proberen in elk opzicht met u mee te denken en u van een goed advies te voorzien. Een goede service verlenen is voor ons namelijk vanzelfsprekend."

Naar aanleiding van de verhuizing naar het nieuwe pand biedt Zorgwinkel Hulpmedi een speciale 'verhuiskorting' op rollators, scootmobielen en op het badkamerassortiment. Ook zijn er rolstoelen in de aanbieding. ,,Op alle scootmobielen geldt een garantie van 1 jaar, een verzekering van 1 jaar en gedurende 1 jaar pechhulp. Komt u stil te staan met de scootmobiel dan wordt u gegarandeerd binnen een half uur opgehaald en thuisgebracht en ontvangt u eventueel een vervangend scootmobiel." Zorgwinkel Hulpmedi biedt tevens een ruim assortiment revalidatiemiddelen voor na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname zoals bedrekjes, bedpapegaaien en bedverhogers van diverse hoogtes. ,,Via onze webwinkel bieden wij ook verpleegbedden, die we in de toekomst ook in de winkel zullen verkopen. Daarnaast hebben wij een ruime collectie thuiszorg- en aankleedhulpmiddelen, maar ook bijvoorbeeld mini fietstrainers om de spieren te blijven trainen. Kom gerust eens langs in onze nieuwe winkel of neem een kijkje op onze website."

Zorgwinkel Hulpmedi, Ampèrestraat 7, Wezep. Info: 038 - 8442240 en

www.hulpmedi.nl