Snackbarpersoneel bedreigd met steekwapen bij overval in Vaassen (update)

VAASSEN Medewerkers van een snackbar op de hoek van de Dorpsstraat met de Deventerstraat in Vaassen zijn woensdagavond rond kwart voor negen door een nog onbekende man bedreigd met een steekwapen. De medewerkers moesten bij de overval geld overhandigen aan de overvaller. Daarna is de man er vandoor gegaan.

Tijdens de overval was er naast de medewerker één klant in de zaak. De politie startte direct met het onderzoek en sprak met de getuige en het slachtoffer. De politie verspreidde een Burgernet-oproep, heeft op locatie sporenonderzoek gedaan en zette een speurhond in. Maar een verdachte is nog niet aangehouden.

SIGNALEMENT De dader is een donker getinte man van ongeveer 1.80m lang. Hij heeft een smal/mager postuur, is tussen de 20 en 23 jaar en droeg tijdens de overval een bivakmuts, een zwart vest, een spijkerbroek en gymschoenen.

GETUIGEN De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Anoniem informatie melden kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.