• Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk

Opnieuw branden in Epe, hooischuur door brand verwoest

EPE De brandweer heeft in de nacht van dinsdag op woensdag weer meldingen gekregen van branden in Epe. Om 1 uur 's nachts werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Schotweg even buiten Epe. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een uitslaande brand in een leegstaande hooischuur. De brandweer heeft de schuur gecontroleerd laten uitbranden. De naastgelegen leegstaande woning heeft geen gevaar gelopen bij de brand.

 

Rond kwart over drie werd er opnieuw een brand gemeld, dit keer ging het om een buitenbrand aan de Kolthovenweg, op zo'n 900 meter afstand van de eerste brand. Wat daar exact gebrand heeft, is op dit moment nog niet bekend.

 

De oorzaak van de brand in de hooischuur wordt nog onderzocht door de politie en de brandweer. De politie was bij de brand zichtbaar en 'minder zichtbaar' aanwezig. Een deel van de omgeving van de brand was ook door de politie afgezet. 

Het was de tweede nacht op rij dat er branden waren in Epe. Gisternacht was er onder meer een grote brand aan de Klimtuin in Epe. En ook vorige week was er brand.