• Bouwbedrijf Timmer

Bouwbedrijf Timmer uit Vaassen overgenomen

VAASSEN Bouwbedrijf Timmer uit Vaassen is overgenomen door Linthorst Bouwgroep uit Apeldoorn. Beide aannemersbedrijven bestaan al meer dan 100 jaar en blijven onder eigen naam actief. Door de overname gaan de bouwbedrijven wel nauw samenwerken.

Voor Maarten Timmer is het een grote stap om zijn bedrijf te verkopen. ,,Bouwbedrijf Timmer is al generaties lang een familiebedrijf, waar ik tot de dag van vandaag met veel plezier en inzet in heb gewerkt. Maar we moeten ook naar de toekomst kijken", aldus Timmer. ,,Als aannemer met een jaaromzet tussen de 6,5 en 7 miljoen en met 40 a 50 medewerkers (inclusief onderaannemers) loop je regelmatig tegen grenzen aan in de snel veranderende wereld van de bouw. Door deze verregaande samenwerking met Linthorst kunnen we vanuit Vaassen ook in de toekomst en op een grotere schaal blijven werken aan nieuwbouw, renovatie en de bouw van bedrijfsmatig vastgoed."

Jos Linthorst is blij met de overname van het collega-bedrijf uit Vaassen. ,,We kennen elkaar al vele jaren en we weten welke kwaliteit we bieden. Ook wij moeten werken aan onze schaalgrootte om de vraag uit de markt te kunnen blijven beantwoorden. Linthorst en Timmer kunnen in nauwe samenwerking nu ook grotere projecten gaan bouwen voor onze gemeenschappelijke klanten."

De algemene leiding bij Bouwbedrijf Timmer komt in handen van Jos Linthorst. Maarten Timmer blijft als adviseur verbonden aan het bedrijf. Hij zal zich met name gaan richten op acquisitie en relatiebeheer.