• Angela van Erven

Erwin Brem stopt als trainer bij s.v. Hatto-Heim

HATTEM Erwin Brem stopt na dit seizoen als trainer bij s.v. Hatto-Heim. De oefenmeester uit Wezep is bezig aan het tweede seizoen bij de Hattemse voetbalclub. Zowel Brem als s.v. Hatto-Heim geven aan dat in goed onderling overleg tot deze beslissing is gekomen, omdat Brem aan de slag gaat als trainer bij een club die speelt op een hoger niveau. Om welke club dit gaat wil Brem op dit moment nog niet zeggen.

De voetbalclub gaat ook op zoek naar een nieuwe trainer voor het tweede elftal als opvolger voor Jan Wolf. De trainer van de reserves stopt na acht seizoenen.

De technische commissie gaat in gesprek met aspirant trainers voor de vrijgekomen vacatures.

SPONSORS Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie maakte voorzitter Andries Agterhuis ook de namen van de nieuwe hoofdsponsorgroep bekend. De hoofdsponsorgroep bestaat uit Pruis schilderwerken, Free Road, Uw Mazda dealer Zwolle, JR Signing, Saturn Petcare en Rosmalen Gerechtsdeurwaarders. Na 25 jaar hoofdsponsor te zijn geweest van s.v. Hatto-Heim stopt Veluwenkamp Bedrijven met het hoofdsponsorschap. Een tiental leden werd gehuldigd vanwege het jubileum bij s.v. Hatto-Heim.