• Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk
  • Stefan Verkerk

Politie zoekt vermiste vrouw in omgeving Oene (update)

OENE De politie van Epe is sinds zaterdagavond op zoek naar een 18-jarige vrouw in de omgeving van Oene en Vaassen. In de nacht van vrijdag op zaterdag zou zij na een feestje in Oene niet zijn thuisgekomen. Zaterdag omstreeks 21.35 uur werd er een Burgernetactie gestart. Deze stopte in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.15 uur, zonder resultaat. De politie heeft zondagmiddag een boot en helikopter (route zoekactie op kaartje) ingezet om haar te zoeken. 

De vrouw is omstreeks 1.75 meter lang, draagt een zwarte, lange broek met een zwart shirt. Ook heeft zij een gele jas aan en draagt zij witte schoenen. Ze zou rijden op een fiets van het merk Giant. Ze is voor het laatst gezien op de Deventerweg/Vloeddijk in Oene.

De politie is nog wel bezig met het onderzoek en bekijkt of er mogelijke camerabeelden zijn. Bij tips kan er contact worden opgenomen met de politie: 0900-8844.

Bekenden van het meisje zijn ook bezig met zoeken in de buurt waar het feest was. De politie deed zondagmiddag echter het dringende verzoek niet naar het Gelderse dorp Oene te komen om te zoeken naar de vermiste. ,,We willen voorkomen dat eventuele sporen gewist worden", aldus de politie.

Er is volgens de politie sprake van een urgente vermissing.

Ze is in de nacht van vrijdag op zaterdag iets voor 4.00 uur op een elektrische fiets vertrokken richting Vaassen. In de buurt van de Deventerweg/Vloeddijk in Oene is ze voor het laatst gezien.

Mensen die spullen van haar vinden wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Er is ook een foto gedeeld van een soortgelijke fiets waarop ze reed.