• Melvin Bakker en Kees Verwijs overhandigen 200 euro aan Ad van der Weijden en Jurian Mensink van de Veluwse Wens Ambulance.

    112 Beurs

112-Beurs doneert cheque aan Veluwse Wens ambulance

ELSPEET De organisatie van de 112-Beurs heeft donderdagavond tweehonderd euro gedoneerd aan de Veluwse Wens Ambulance.

Organisatoren Kees Verwijs en Melvin Bakker besloten om vorig jaar november een 112-beurs te organiseren. De opbrengst wilden zij schenken aan een goed doel. Verwijs en Bakker dragen de stichting Veluwse Wens Ambulance een warm hart toe en besloten om een donatie te doen aan deze stichting.

Voor het vervullen van die ene wens kan namelijk de inzet van een wensambulance zo belangrijk zijn. Vanuit die gedachte probeert Stichting Veluwse Wens Ambulance iets te betekenen voor de mensen die in hun (pré)terminale fase van hun leven zijn of door hun chronische ziekte afhankelijk zijn van liggend vervoer. 'Nog een keer het ouderlijk huis zien' of 'De trouwerij van mijn kleinzoon bezoeken'; het zijn voorbeelden van wensen die de zieke medemens nog kan hebben.

ELSPEET De organisatie van de 112beurs heeft besloten om een tweede editie van de 112beurs te organiseren in Elspeet. Deze moet plaatsvinden op 14 oktober in en rondom het Kulturhus in Elspeet.