• Henriëtta van Heerde-Vaessen (rechts) en Coby Bette-Koele houden samen een leuke actie.

    eigen foto

Vaessen en Cyelle starten goed

Advertorial

OLDEBROEK/WEZEP Tijdens de start van het nieuwe jaar worden er weer heel veel goede voornemens gemaakt. Een gezonde en fitte levensstijl staat dan ook vaak bovenaan de lijst van velen. Daar hoort dan afvallen en extra bewegen ook bij. Dit bracht Henriëtta van Heerde-Vaessen en Coby Bette-Koele op het idee om samen een leuke actie te gaan houden.

Afvallen is voor heel veel mensen moeilijk. Cyelle Instituut voor Huidverbetering & Dieetbegeleiding kan daarbij helpen. Ze hebben een programma "Powerslim" met persoonlijke begeleiding, deskundig advies en een gezond voedingspatroon dat makkelijk vol te houden is. Het is geen dieet, maar een verandering van de leefstijl dat heel eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden.

,,Als je bent afgevallen, dan ga je dat zeker al snel zien. Je voelt je beter en een kleinere maat is het gevolg, zodat dit zeker niet ongemerkt zal blijven in je omgeving. Met een nieuwe outfit zal dit dan ook zeker goed te zien zijn", aldus Coby Bette.

RUIME KEUS Bij Vaessen mode & trends hebben ze een ruime keus in dames – en herenmode in heel veel verschillende stijlen. Sportief, trendy en stijlvolle mode van bekende merken.

De samenwerking van beide bedrijven is dan ook niet uit de lucht komen vallen. Henriëtta van Heerde-Vaessen vertelt dat heel veel mensen in de modewinkel vaak niet tevreden zijn over hun figuur en graag willen afvallen. Dan wijst ze klanten er op dat meer bewegen en anders gaan eten het beste helpt.

Bij een aankoop in de winkel krijgen klanten een bon ter waarde van 25 euro. Deze bon is te gebruiken voor de aanschaf van het starterspakket van Powerslim bij Cyelle. Dit pakket wordt de eerste week gebruikt om succesvol te beginnen aan een nieuw voedingspatroon. Dat het bewezen resultaat geeft blijkt uit de succesverhalen van velen. ,,Er zijn al heel veel mensen die gewicht zijn kwijt geraakt", aldus Coby Bette. Zij is met haar jarenlange ervaring met haar deskundige team de voedingscoach voor mannen en vrouwen die een maatje minder willen.

AFGEVALLEN Als je 5 tot 7 kilo bent afgevallen, dan is het tijd voor een nieuwe outfit. Zo krijgt men bij Cyelle een waardebon van 25 euro cadeau die te besteden is bij Vaessen mode & trends aan de Zuiderzeestraatweg 140 in Oldebroek. Daar krijgen belangstellenden het beste advies en persoonlijke aandacht voor hun nieuwe outfit.

Cyelle is gevestigd aan de Van Limburg Stirumlaan 13 in Wezep. Zij werken met gediplomeerde voedingscoaches en schoonheidsspecialistes.
,,Het nieuwe jaar kun je niet beter beginnen dan om te werken aan jezelf, want gezond zijn en goed eruit zien dat wil toch iedereen", aldus de dames. Kijk voor meer informatie op www.cyelle.nl en www.vaessenmode.nl