• Innovatiehuis de Diamant

Workshop bij Innovatiehuis De Diamant in Nunspeet

NUNSPEET Innovatiehuis De Diamant (ID) houdt van 27 tot 30 november de Week van het ID. Een week vol inspiratie over vernieuwing in de regio. Op donderdagochtend 30 november wordt er een workshop business model innovatie georganiseerd voor ondernemers en studenten van 9.30 tot 11.30 uur.

Studenten van Hogeschool Windesheim gaan samen met bezoekers aan de slag. Aan de hand van een casus in een interactieve mini-workshop zoeken zij met hen naar manieren om internationale groei mogelijk te maken, door middel van het toepassen van Business Model Innovatie.

De workshop is bedoeld voor managers en directieleden met praktijkervaring op MT-niveau. Raoul Diederen begeleidt de workshop, hij helpt ondernemingen bij het realiseren van Business Model Innovatie in de praktijk. Dit doet hij door met hen innovatieve strategieën en business modellen te ontdekken en te ontwikkelen.

VELUWSE INNOVATIEPRIJS De Veluwse Innovatie Prijs is op donderdagavond 30 november de feestelijke afsluiter van de Week van het ID. De prijs wordt uitgereikt door Innovatiehuis De Diamant (ID). Windesheim is één van de organisaties die meewerkt in het ID om de innovatieve slagkracht op de Noord-Veluwe te vergroten.