Win een gratis Tuinmetamorfose

VELUWE Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt door een zestal bedrijven uit Nunspeet en omgeving een complete tuinmetamorfose weggegeven. De tuinmetamorfose vindt in maart plaats en wordt gerealiseerd in samenwerking met Veluweland.nl ,,De tuinmetamorfoses in 2014 en in 2015 waren zo succesvol en werden zo bijzonder gewaardeerd, dat wij de 'traditie' ook dit jaar voortzetten", vertelt Henri van Wette van The Stone Discounter. ,,Lezers in het verspreidingsgebied van Veluweland.nl kunnen met deze actie meedoen, maar niet iedereen komt echter zomaar in aanmerking om te winnen." Hij licht toe: ,,Wij gunnen de metamorfose aan iemand die om wat voor reden dan ook al lange tijd geen tuinonderhoud heeft kunnen verrichten. Dat kan zijn vanwege een ziekte, een handicap of andere omstandigheden. Stuur ons een mail met motivatie waarom u graag in aanmerking wilt komen voor de tuinmetamorfose. Alleen e-mails met een foto van de tuin worden in behandeling genomen. Uiteraard bent u vrij om iemand anders op te geven! Uit alle inzendingen wordt vervolgens door een onafhankelijke jury een winnaar geselecteerd."

De volgende ondernemers werken mee aan de realisatie van de tuinmetamorfose: Henri van Wette van The Stone Discounter uit Nunspeet, Stephan Segers van Groenrijk Nunspeet, Albert van den Berg van Sierbestratingen A. van den Berg uit Nunspeet, Gerco Vlijm van Zand en Grind.nl uit Doornspijk, Herman Dijkhuizen van Timbersteel uit Doornspijk, Wim Boeve van Boeve Tuin Totaal uit Uddel, Landal Landgoed 't Loo en tot slot Veluweland.nl als mediapartner.

De winnaar van de tuinmetamorfose wordt op woensdag 9 maart in Veluweland.nl bekend gemaakt. Vervolgens wordt er op maandag 21 maart gestart met de tuinwerkzaamheden. Terwijl de ondernemers hard aan het werk zijn, mag/mogen de winnaar(s) genieten van een korte vakantie. Deze midweek wordt aangeboden door Landal Landgoed 't Loo. Op vrijdag 25 maart om 14.00 uur wordt de nieuwe tuin vervolgens opgeleverd. ,,Uiteraard heeft de winnaar inspraak in het ontwerp en de inrichting van de tuin. Wij zullen rekening houden met persoonlijke wensen als steensoort, beplanting en dergelijke", benadrukt Van Wette. ,,Wij hopen ook dit jaar weer iemand heel blij te maken met een compleet nieuwe tuin. Na afloop zal er een korte reportage met foto's van de nieuwe tuin gepubliceerd worden in Veluweland.nl."

Een mail of brief met motivatie en foto van de huidige tuin kan gestuurd worden tot en met 2 maart 2016 naar gratistuin-veluweland@hotmail.com of naar The Stone Discounter, Galvaniweg 30, 8071 SC Nunspeet.