• BDUmedia

Win een gratis tuinmetamorfose

NUNSPEET Voor de vierde maal wordt er door een aantal zeer enthousiaste ondernemers uit Nunspeet en omgeving in samenwerking met Veluweland.nl een gratis tuinmetamorfose gerealiseerd. Wie wint de tuinmetamorfose van 2017?

Hanneke Bloemendaal

,,Ook dit jaar willen we graag iemand verrassen met een compleet nieuwe tuin", vertelt Henri van Wette, eigenaar van The Stone Discounter en initiatiefnemer van de gratis tuinmetamorfose. ,,We zijn er in 2014 mee begonnen en het geeft ons veel voldoening om te zien dat we iemand echt blij en gelukkig kunnen maken met deze actie." De gratis tuinmetamorfose wordt gegund aan iemand die door wat voor omstandigheden dan ook al lange tijd niets meer aan eigen voor- of achtertuin heeft kunnen doen. Of aan iemand voor wie de tuin bijvoorbeeld niet meer praktisch en/of toegankelijk is vanwege (veranderde) fysieke omstandigheden.

OPROEP Lezers binnen het verspreidingsgebied van Veluweland.nl die in aanmerking willen komen voor de gratis tuinmetamorfose 2017 kunnen een mail of brief met motivatie en een foto van de huidige tuin sturen of mailen naar onderstaand adres. ,,Uiteraard mag u ook iemand anders opgeven. Uw ouders? Uw buurvrouw? Een goede vriend? We vernemen het graag van u. Vervolgens zal een deskundige jury uit alle ingezonden brieven drie potentiële winnaars selecteren. De tuinen van deze personen worden op 24 februari door een afvaardiging van de jury bezocht, waarna op woensdag 1 maart de definitieve winnaar van de tuinmetamorfose 2017 in Veluweland.nl bekend wordt gemaakt."

METAMORFOSE De tuinmetamorfose vindt plaats in de week van 13 maart, waarna op vrijdag 17 maart de nieuwe tuin zal worden opgeleverd. De prijswinnaar krijgt gelegenheid om wensen omtrent terrastegels, beplanting en ontwerp kenbaar te maken. Na afloop zal er een reportage met foto's van de tuinmetamorfose in Veluweland.nl gepubliceerd worden. In de week dat de tuinmetamorfose wordt gerealiseerd mag de winnaar genieten van een gratis korte vakantie. Deze midweek wordt aangeboden door Landal Landgoed 't Loo.

De volgende ondernemers werken mee aan de realisatie van de tuinmetamorfose: Henri van Wette van The Stone Discounter uit Nunspeet, Stephan Segers van Groenrijk Nunspeet, Albert van den Berg van STERinVAKWERK.nl (voorheen Sierbestrating A. van den Berg) uit Nunspeet, Gerco Vlijm van Zand en Grind.nl uit Doornspijk, Herman Dijkhuizen van Timbersteel uit Doornspijk, Wim Boeve van Boeve Tuin Totaal uit Uddel, Landal Landgoed 't Loo en Lokale Omroep Elburg (LOE) en Veluweland.nl als mediapartners. ,,We zijn heel benieuwd naar de inzendingen van dit jaar en hopen ook in 2017 weer iemand heel gelukkig te maken met een compleet nieuwe tuin," aldus Van Wette. Een mail of brief met motivatie en foto van de huidige tuin kan gestuurd worden tot en met 19 februari 2017 naar gratistuin-veluweland@hotmail.com of naar The Stone Discounter, Galvaniweg 30, 8071 SC Nunspeet.