• Sander Koning

Wethouder Meijer opent nieuw Aldi-filiaal Heerde

HEERDE De nieuwe Aldi-vestiging aan de Soerelseweg in Heerde wordt woensdag 29 november om 8.00 uur feestelijk geopend. De opening wordt verricht door wethouder Wolbert Meijer samen met filiaalleider Sjoerd Klarenbeek.

De verwachting is dat het op de openingsochtend dringen wordt: de eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 10 euro een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staat de prijs: bijvoorbeeld een tablet of tegoedbonnen ter waarde van 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

RUIME WINKEL Een enthousiaste filiaalleider Sjoerd Klarenbeek: ,,Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooi verbouwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel 'nieuwe stijl' kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Heerde. We heten iedereen van harte welkom."

FOODTRUCK Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden gerechtjes bereid. Klanten kunnen de recepten gratis proeven, de gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi. In de week na de opening zijn er diverse proeverijen voor in de winkel.

De nieuwe winkel aan de Soerelseweg 13 in Heerde beschikt over bijna zeventig gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Meer informatie: www.aldiopent.nl/heerde.