• Dave van de Streek

Voetbaldekbed bij Emté Oldebroek

Advertorial

OLDEBROEK Bij Emté Supermarkt in Oldebroek kan vanaf heden gespaard worden voor korting op een gepersonaliseerd OWIOS-dekbekovertrek met eigen naam. Het dekbed is verkrijgbaar in diverse varianten.

Emté Supermarkt is een full-service supermarkt met een breed assortiment in kruidenierswaren. De pijlers waar het bedrijf op rust zijn de drie versafdelingen AGF, kaas- en vleeswaren en brood/banket. Ook is er een ambachtelijke slagerij. Dit jaar is Emté Supermarkt uitgeroepen tot supermarkt met de beste slagerij van Nederland. Daarnaast staat de supermarkt bekend om de vele spaaracties voor jong en oud door het jaar heen. De nieuwe actie die onlangs van start is gegaan zal de leden van voetbalvereniging OWIOS zeker niet koud laten. In tegendeel zelfs: met dit unieke dekbedovertrek met eigen naam kunnen OWIOS-fans warm de winter in.

DEKBEDOVERTREK

Eigenaar Hans Steert licht de actie toe. ,,Onze klanten ontvangen bij besteding van elke tien euro een spaarzegel. Zijn er acht zegels gespaard, dan ontvangt de klant een speciale voucher. De voucher geeft recht op een korting van 20 euro op een uniek OWIOS-dekbedovertrek." Op het dekbedovertrek, dat normaal 95 euro kost, is een levensgrote speler van OWIOS afgebeeld zonder hoofd. ,,Want de speler ben je zelf als je onder het dekbed ligt. De voorzijde van het overtrek is in zes verschillende varianten te bestellen. Ook voor de achterzijde kan gekozen worden uit diverse dessins." Na ontvangst van de voucher kan ingelogd worden op de speciale website www.voetbaldekbed.nl. Hier kan aangegeven worden naar welk dekbedovertrek de voorkeur uitgaat en welke voornaam er op het dekbed moet komen te staan. Een kussensloop is apart bij te bestellen. Is de bestelling geplaatst, dan wordt het dekbed zonder extra verzendkosten naar het huisadres gestuurd. ,,Per verkocht dekbed gaat vijf euro naar voetbalvereniging OWIOS. In onze winkel staat een bed met daarop een voorbeeld van het dekbed waarvoor gespaard kan worden." De actie is inmiddels van start gegaan en loopt zolang de actie succesvol is.

VOETBALPLAATJES

Op maandag 13 november gaat een voetbalplaatjes-spaaractie van start. Op alle plaatjes staan de voetbalhelden van OWIOS. De plaatjes kunnen geplakt worden in een speciaal album. ,,Op zaterdag 11 november zal ik een eerste exemplaar van het album overhandigen aan de voorzitter van OWIOS", aldus Steert. ,,De leden ontvangen 's middags een waardebon waarmee ze in de winkel ook een album kunnen afhalen." Bij iedere tien euro aan boodschappen (vraag in de winkel naar de voorwaarden) ontvangt de klant een zakje voetbalplaatjes. Iedere week zijn er extra voetbalplaatjes verkrijgbaar bij speciale actieproducten. De actie loopt tot 18 januari 2018.

Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Emté Supermarkt, Zuiderzeestraatweg 133, Oldebroek. Info: 0525 - 637070.