• Priscilla en Marco Spek van Prima Vloeren zjn blij met het nieuwe pand.

    Hanneke Bloemendaal

Verhuizing Prima Vloeren

WEZEP Prima Vloeren is onlangs verhuisd van de Ruitersveldweg naar de Clematisstraat in Wezep. Het pand ligt niet alleen centraler, maar is vele malen ruimer dan het oude pand, waardoor het assortiment beter tot zijn recht komt.

Hanneke Bloemendaal

Je hoeft de woonmagazines er maar op na te slaan en woonprogramma's op televisie te bekijken of het wordt duidelijk dat een sfeervol interieur steevast gepaard gaat met een mooie vloer. Prima Vloeren bood al meer dan 225 verschillende parket – en PVC-vloeren, maar heeft aan het huidige assortiment vele gerenommeerde merken toegevoegd. Op enkele passen van het winkelcentrum en met ruime parkeergelegenheid voor de deur is Priscilla Spek van Prima Vloeren erg tevreden met het nieuwe onderkomen. ,,Een snelle groei is de oorzaak geweest van de zoektocht naar een ruimer pand. We kunnen hier een veel betere presentatie geven van ons assortiment."

MERKEN Zowel in parketvloeren als PVC-vloeren is er erg veel keus. Nieuwe merken als Viva Floors, Floorlife, Douwes Dekker, Quick-Step, Lamett, Boen en Hollandsche Vloeren maken het aanbod bijzonder compleet. Parketvloeren zijn er met diverse patronen, maar ook als rechte plank in allerlei maten en kleuren. Handgeschaafde vloeren tonen de nerf, die ook nog voelbaar is, terwijl gerookte vloeren een heel eigentijdse uitstraling hebben. Priscilla Spek is samen met vader Marco eigenaar van Prima Vloeren. ,,We kunnen vloeren in de olie of lak zetten; veel vloeren zijn ook met vloerverwarming te combineren. Ook voor liefhebbers van PVC-vloeren, die dankzij de waterbestendigheid ook voor badkamer of keuken geschikt zijn, hebben we volop keus."

Marco Spek voegt eraan toe: ,,Wij bieden verder veel mogelijkheden voor onderhoud en renovatie van bestaande vloeren. Een vloer kan een totaal nieuwe look krijgen door deze (stofvrij) te schuren en een andere kleur te geven. Vloeren hoeven echter niet altijd opnieuw geschuurd te worden, de vloer kan ook alleen gereinigd en geolied worden. Opzien tegen het leeghalen van de woonkamer is niet nodig, ook dan kunnen wij regelen. Verder zijn wij expert in het bekleden en/of renoveren van trappen met bijvoorbeeld hout, laminaat, leer, woven of PVC. Een prachtig merk is Stair Solutions dat een breed assortiment heeft." Prima Vloeren verkoopt naast vloeren ook onderhouds- en schoonmaakmiddelen voor PVC, hout en kurkvloeren.

OPENING Ter gelegenheid van het nieuwe pand zijn er op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus twee feestelijke dagen waarbij er voor iedereen een hapje en drankje klaarstaat. ,,Deze dagen kunnen onze klanten een slinger geven aan ons 'kortingsrad'. De korting, die kan oplopen tot 21%, is geldig op alle vloeren. Op vrijdag kan dit van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur." De regulieren openingstijden van Prima Vloeren zijn op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Prima Vloeren is te vinden aan de Clematisstraat 37a in Wezep. Info: 038-2081000 en www.primavloeren.nl en FB