• Er is veel belangstelling voor de nieuwe Krone State appartementen in Wezep.

    eigen foto

Veel belangstelling appartementen

WEZEP Meer dan vijftig particulieren lieten zich donderdag informeren over de verkoop van de elf te realiseren Krone State appartementen. De belangstellenden kregen uitgebreide informatie over het bouwtraject, de verkoop en financiering. Maar ook hoe de appartementen kunnen worden aangepast aan specifieke wensen zoals de keuken en badkamer.

Joost Pleiter van Pleiter Makelaars & Taxateurs: ,,We zijn zeer tevreden met de uitgebreide interesse. Veel belangstellenden hebben hele specifieke en gerichte vragen gesteld die we zo goed mogelijk hebben beantwoord. Maar eigenlijk is het mogelijk om de appartementen volledig naar de eigen hand te zetten. Er wordt straks ook echt iets heel moois gerealiseerd. Het luxe appartementencomplex ligt aan de rand van de intieme en groene woonwijk 'De Krone'. Aan de voorkant zorgt de Stationsweg voor de nodige dynamiek. Het centrum van Wezep ligt op een steenworp afstand en biedt fraaie winkels en sfeervolle horeca. In feite liggen de appartementen heel strategisch. Want op de (elektrische) fiets ben je zo in de natuur, maar sta je ook binnen een
half uur in het centrum van Zwolle."

RIJKE HISTORIE De Stationsweg in Wezep is vanuit het verleden een belangrijke ontmoetingsplek in het dorp. Nog steeds is deze straat het kloppend hart van Wezep dat veel mensen en bedrijvigheid trekt. In het gebied waar het nieuwe appartementencomplex verrijst, stond vroeger de bekende meubelfabriek Spakman & Co. Inmiddels hebben de oude fabriekspanden ruimte gemaakt voor een compleet nieuwe woonwijk. Krone State met zijn klassieke elementen vormt de perfecte schakel tussen heden en verleden. Er is heel bewust gekozen voor juist deze specifieke plek om de appartementen te bouwen. Groen en veilig wonen staat centraal in deze nieuwe woonwijk. De huizen staan op ruime kavels met veel groenstroken. Ook krijgt de wijk een eigen park. Door de ruimtelijke opzet en indeling is de wijk zeer populair bij jonge gezinnen. Tegelijkertijd is het een rustige buurt waar alleen bestemmingsverkeer komt. Pleiter en Projectontwikkelaar Bill van Ravenswaaij van RVG Development: ,,Wij denken dat de appartementen bij ouderen in de smaak vallen. De appartementen zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Maar wat het extra interessant maakt is het feit dat de wijk en ook ons appartement zich juist uitstekend leent om in alle rust te wonen bij de kinderen en kleinkinderen om de hoek. En dat is dan juist weer wat meer dynamisch….."

LUXE UITSTRALING Het ontwerp van Krone State is een stijlvolle mengvorm van modern en klassiek. Het ontwerp van architect Foppe Hoekstra van Van Manen en Zwart Architecten, verwijst duidelijk naar de historie van deze locatie aan de Stationsweg. Hij is erin geslaagd om een villa te ontwerpen met een passende mix van traditionele, moderne en industriële elementen. Het statige karakter van Krone State wordt verder onderstreept door het gebruik van mooie en natuurlijke materialen. De toepassing van een rijke baksteen met speciale metselverbanden versterkt de stijlvolle uitstraling. Info: 0525- 631465.