• Fysiotherapie Slot-Keerssemeeckers heeft in het nieuwe pand meer mogelijkheden.

    eigen foto

Uitbreiding en verhuizing

Advertorial

Fysiotherapie Slot- Keerssemeeckers

OLDEBROEK Fysiotherapie Slot-Keerssemeeckers gaat verhuizen en uitbreiden. Vanaf 1 oktober is men actief vanuit het pand aan de Zuiderzeestraatweg 101, waardoor de fysiotherapie praktijk meer specialisaties kan bieden aan de mensen in en rondom Oldebroek. ,,Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe locatie in Oldebroek", is de duidelijke reactie.


De locatie aan de Zuiderzeestraatweg, wat voorheen de psychologiepraktijk was, biedt veel extra mogelijkheden. Zo zullen er meer therapeuten aan het werk gaan en kan men derhalve meer specialisaties aanbieden. ,,Naast de algemene fysiotherapie, gaan wij ook manuele therapie, dry needling, kaaktherapie en zwanger fit aanbieden op deze locatie."

KLACHTEN De kaaktherapie, of orofaciale therapie, is een therapie voor klachten in hoofd, hals en nek. ,,Wanneer men hoofdpijn, slikproblemen, kauwproblemen, oorsuizen, klem- en/of knarsklachten, onverklaarbare kiespijn, aangezichtspijn heeft, kunnen er stoornissen binnen dit gebied te vinden zijn, die we kunnen behandelen met de kaaktherapie. We staan klaar voor iedereen die klachten heeft, vragen of advies wil. Wij werken niet met grote oefengroepen, maar met persoonlijke behandelingen." Een ieder kan er terecht met of zonder verwijzing van de huisarts. Fysiotherapie Slot is al sinds jaren bekend in Oldebroek. In 1970 startte de praktijk van Lenny en Simon Slot eerst in Wezep en in 1973 kwam er een locatie in Oldebroek aan de Stationsweg waar ze veertig jaar hebben gewerkt. De laatste zes jaar werd er gewerkt op de locatie van de basisschool De Regenboog aan de Van Sytzamalaan 5a. Inmiddels is de praktijk door dochter Brigitte Slot overgenomen. Nick Keerssemeeckers werkt sinds 1983 als fysiotherapeut en later als manueel therapeut in Nunspeet. In 2014 hebben Brigitte Slot en Nick Keerssemeeckers de praktijken samengevoegd, waardoor er een regionale praktijk is ontstaan met in totaal vier locaties in Nunspeet, Wezep (twee) en Oldebroek. Inmiddels is het team gegroeid tot veertien fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisaties. ,,Door deze diversiteit kunnen we iedere patiënt altijd een optimaal behandelplan bieden volgens de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

SPECIALISATIES Patiënten kunnen, naast eerder genoemde specialisaties, ook bij ons terecht voor handtherapie, bekken-bodem therapie, oedeemtherapie, oncologische therapie, echografie, hart- en long revalidatie en peesklachten." Vorig jaar is de locatie Nunspeet verhuisd naar het voormalig Notariskantoor, aan de Laan 57. ,,Op deze prominente locatie kunnen wij onze patiënten alle specialisaties aanbieden in een moderne en frisse praktijk. Een groot voordeel van deze locatie is de ruime oefenzaal waarin we de mogelijkheid hebben om ook hier patiënten persoonlijke oefentherapie aan te bieden. De verhuizing van locatie Oldebroek geeft ons de kans om ook hier de behandelingen uit te breiden en de kwaliteit naar een hoger niveau te tillen." Bel voor vragen en/of afspraken met het secretariaat op 038-3760013.