• T&L werkgevers en opleiders zoeken leerlingen en personeel.

Transport en Logistiek Ban(d)enfestival

VELUWE Van Buuren Opleidingen, St. van den Brink Transport, Van de Brug Int. Tanktransport, Ploeger Logistics, NE DistriService, Landstede MBO en Kattenberg Verhuizingen zijn op zoek naar vakmensen en enthousiaste leerlingen. Daarvoor houden zij op zaterdag 3 februari het Ban(d)enfestival in Harderwijk. Ze gaan graag in gesprek met geïnteresseerden en hebben een opleiding, rijbewijstraject en een baangarantie in de aanbieding.

Tijdens het Ban(d)enfestival kunnen belangstellenden van 10.00 tot 16.00 uur de toonaangevende bedrijven beter leren kennen op het terrein van Ploeger Logistics, Daltonstraat 13 in Harderwijk. Naast de speeddate zijn er diverse activiteiten. ,,Wil je weten wat het beroep van chauffeur inhoudt en wil je een keer een rit meerijden? Tijdens het festival kun je zelf rijden in de nieuwste Scania onder leiding van een instructeur.

RONDLEIDING Of ga mee met een rondleiding door de warehouse en bandenhotel, doe een truck met een heftruck, bekijk de Safety truck van Volvo, doe de wheellifting battle waarbij een gratis instructieles te winnen is of een dag op stap met een vrachtwagenchauffeur of volg een workshop van opleiders Van Buuren en Landstede: hoe werkt het in de transport en logistiek en wat leer je tijdens de opleiding tot chauffeur.

Daarnaast komt TVM de competitie 'Veiligste chauffeur van Nederland' promoten", aldus de organisatie in een persbericht.

TEKORT AAN PERSONEEL Er is een grote behoefte aan goed en vakkundig opgeleide werknemers in de Transport & Logistiek branche. Werknemers uit de regio Noord-Veluwe staan bekend om hun arbeidsethos, betrouwbaarheid en kwalitatief hoge dienstverlening. Daarom zoeken de transportondernemers bij voorkeur personeel uit eigen regio. Het kan daarbij gaan om scholieren die op zoek zijn naar een opleiding, om mensen die zich graag willen omscholen voor meer arbeidsperspectief of als bijbaan voor zzp-ers die aanvullend werk zoeken. ,

Aanmelden kan via www.zekervaneenbaan.nl/banenfestival.