• Wethouder Harm Westerbroek en Gert Reurink op locatie.

    Gemeente Oldebroek

Start nieuwbouw Bouwbedrijf G. Reurink op bedrijventerrein Wezep Noord

WEZEP Wethouder Harm Westerbroek feliciteerde dinsdag 17 april ondernemer Gert Reurink uit Oldebroek met de nieuwbouw op een kavel van circa 856 vierkante meter op bedrijventerrein Wezep Noord. De omgevingsvergunning is al verleend en het pand wordt voor de zomer in gebruik genomen.


Gert Reurink gaat op deze locatie een nieuw bedrijfspand realiseren met kantoor en werkplaats. Bouwbedrijf G. Reurink is een kleinschalig en veelzijdig bouwbedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Door groei in de orderportefeuille en ruimtegebrek is de wens ontstaan om een eigen bedrijfspand te realiseren. Op bedrijventerrein Wezep-Noord was een passende kavel beschikbaar. De bouw van het pand is in april gestart. 

Bedrijventerrein Wezep Noord Bedrijventerrein Wezep Noord ligt ten noorden van de Rondweg van Wezep. Wethouder Westerbroek: ,,Dit bedrijventerrein is heel geschikt voor bedrijven die het moeten hebben van kleinschalige en goed bereikbare kavels. We zijn blij met de aanwinst van bouwbedrijf G. Reurink op het bedrijventerrein Wezep Noord." Het laatste jaar is de uitgifte sterk toegenomen. Wethouder Westerbroek licht toe: ,,De economie is aangetrokken en dat zien we aan de uitgifte. Dit bedrijventerrein is mede daardoor al bijna uitverkocht. Maar gelukkig zijn er nog veel mooie kavels vrij op Bedrijvenpark H2O."