• eigen foto

Spelen met kleur en materiaal

Advertorial

ELBURG Belangstellenden kunnen zaterdag 16 maart bij Pruis de Woonprofessionals in Elburg op een andere manier kennis maken met het fenomeen kleur en materiaal.

Er wordt, zoals gewoonlijk, advies gegeven met kleur voor zowel het interieur als exterieur. Maar met kleur valt meer te doen. Denk hierbij aan kunst, zoals glas in lood of werken gemaakt in pastelkrijt of acrylverf op doek. Op zaterdag 16 maart vanaf 10.30 uur houdt Pruis de Woonprofessionals een dag waarop dit allemaal in de winkel ruim de aandacht krijgt. Kunstenaressen Alette Winter uit Wezep en Adrie Bredewout uit Oldebroek willen bezoekers deze dag graag laten kennismaken met hun interpretatie van deze manier van kleur en kunst.

ACTIEF Beiden zijn actief met deze andere manier van kleurgebruik en zij kunnen dan ook de nodige informatie geven en verschillende werken laten zien. Na deze dag blijven de werken van Adrie als expositie nog tot en met 26 april hangen bij Pruis de Woonprofessionals, zodat klanten er nog langer van kunnen genieten. Adrie doet het kunstschilderen als hobby, maar met een vakkundig inzicht voor zowel het te schilderen object als de juiste kleurstelling. Ook zijn haar werken vaker te zien in haar eigen kijktuin en brocante winkel aan de Bovendwarsweg 114 in Oldebroek.

WERKPLAATS Op de openingsdag van de expositie kan een ieder bij Alette meekijken in haar tijdelijk ingerichte werkplaats bij Pruis de Woonprofessionals en kan men zich aanmelden voor een cursus glas in lood. Alette heeft onlangs haar eigen glas in lood atelier aan de Rondweg 62 in Wezep geopend en vanuit hier geeft zij deze cursussen.

Pruis de Woonprofessionals is gevestigd aan de Noorderbreedte 1 in Elburg.