• Wilco Oortwijn

Schoolvoetbaltoernooi Epe weer mogelijk gemaakt

EPE Elk voorjaar genieten zo'n 1.500 basisschoolkinderen in de gemeente Epe van een groots schoolvoetbaltoernooi. Alle acht voetbalverenigingen in de gemeente maken dit mogelijk, samen met Rabobank Noord Veluwe en autoschadebedrijf de Wilde.

Deze week heeft de Rabobank het sponsorcontract met de schoolvoetbalcommissie opnieuw verlengd. Samen met Autoschadebedrijf De Wilde zorgen zij voor een groot deel van de benodigde financiële middelen. Hierdoor kunnen er weer mooie voetbalmiddagen worden georganiseerd en zo kan een traditie worden voortgezet waar alle jeugd van de gemeente plezier van kan hebben.

LOKALE INZET ,,De Rabobank ondersteunt al jaren lokale sport- en cultuurverenigingen die samenwerken structureel gezonder, duurzamer en maatschappelijk actiever te worden," schrijft de organisatie in een persbericht. ,,De inzet van de schoolvoetbalcommissie in de gemeente Epe is hiervan een sprekend voorbeeld. Alle Eper verenigingen slaan de handen in een. Zij nemen zij een open houding aan naar elkaar, naar hun leden, maar vooral ook naar de lokale samenleving. Alle reden voor de Rabobank om de sponsoring van het evenement - die al in 2008 begon - opnieuw toe te zeggen."