• Het team van RegioBank werkt samen met Bakkerij Grootkarzijn.

    Dorine Verheul

RegioBank biedt totaalpakket

ELBURG ,,Ook al kan de klant opzien tegen overstappen, het levert natuurlijk wel veel op. Regiobank is de bank in de buurt en dat is vertrouwd. Wij zorgen voor een fijne basis voor alle bankzaken." Hennie Hartholt ziet graag dat de klant weer ergens terecht kan. Met het aanbieden van een totaalpakket van bankzaken legt RegioBank de basis is voor lokale verbinding en betrokkenheid in de regio.

Dorine Verheul

,,Dat RegioBank een totaalpakket levert maakt het voor de klanten overzichtelijk en duidelijk. Klanten krijgen naast persoonlijk advies en een ruime dienstverlening overigens een leuke cadeaubon van Bakkerij Grootkarzijn als zij overstappen naar onze bank", vertelt Hartholt.

PERSOONLIJK Ellen Grootkarzijn, eigenaresse van de bakkerij uit 't Harde is ook enthousiast over de actie. ,,Er wordt zo bijgedragen aan het lokale ondernemerschap, want het hebben en houden van winkels, horeca en een bank in de buurt maakt het wonen een stuk prettiger. Klanten vinden het daarnaast belangrijk om gezien te worden en willen niet als nummer worden behandeld. Persoonlijke aandacht en tijd voor een gesprek, het bestaat gewoon nog!"

Hartholt vertelt dat RegioBank van alle financiële markten thuis is. ,,Voor een hypotheek, verzekeringen, makelaardij of boekhouding, we hebben veel expertise in huis. De betaalrekening van Regiobank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond een hoge waardering. Ook voor service en voor Internet- en mobiel bankieren staan we hoog genoteerd. Internetbankieren is bij Regiobank heel makkelijk en de internetomgeving voor bankieren werkt prettig en overzichtelijk. Met een betaalrekening heeft de klant dus het beste van twee werelden. De bankzaken worden geregeld zoals de klant dat graag wil en voor persoonlijk advies staan wij altijd klaar. Een kop koffie en even wat dingen doorpraten, we denken dat onze klanten daar nog altijd de behoefte aan hebben. En willen ze meer weten, dan maken we gewoon een langere afspraak."

JEUGD RegioBank levert spaarrekeningen voor kinderen zoals de Zilvervlootrekening met een leuke spaarbonus. Daarnaast bestaat het Jong Wijs product waarbij de jeugd spelenderwijs wordt geleerd wat sparen en betalen is. ,,Daarbij hoort natuurlijk een betaalrekening met bijbehorende bankpas en de app voor mobiele telefoon" vertelt Hartholt enthousiast. ,,Door er altijd voor de klant, jong of oud te zijn, zetten we net dat stapje meer.

In het bankwezen moet tegenwoordig steeds meer werk verzet worden door minder mensen. De klant moet daardoor dus ook veel meer zelf doen. RegioBank wil klanten daar graag bij van dienst zijn. ,,Door een open instelling en het makkelijk bereikbare kantoor waar men makkelijk kan parkeren voor de deur, hoeft de klant dus niet te zoeken en weet dat hij bij ons welkom is".

a [De Boer's Kantoren, Zuiderzeestraatweg West 31 in Doornspijk. Telefoonnummer: 0525-661441.