Prokino Elburg opent peuteropvang en BSO in De Wildemaet

ELBURG Kinderopvang en onderwijs groeien steeds meer naar elkaar toe. De samenwerking tussen kinderopvangorganisatie Prokino en PCBS De Wildemaet onderschrijft volgens beide partijen deze ontwikkeling Met ingang van 24 oktober biedt Prokino Elburg kinderopvang aan, onder het dak van basisschool De Wildemaet.

In het gebouw zijn peuteropvang 'De Maetjes' en BSO 'De Schippers' gevestigd. Beiden, tijdens schoolweken, geopend zijn op dinsdag en donderdag. Door opvang aan te bieden i.s.m. de school, kan de doorgaande lijn worden geborgd. Tevens sluit de opvang aan bij de identiteit van de school. Zowel Janny Knigge (directeur van Prokino Elburg) als Mart Nomen (directeur van De Wildemaet) zien het bundelen van activiteiten, ervaringen en expertise, met veel enthousiasme en vertrouwen tegemoet.

PROKINO Prokino Elburg, onderdeel van Stichting Prokino Kinderopvang, is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. Op zeven locaties, verspreid over de regio Elburg, bieden zij kinderopvang (0 tot 4 jaar), peuteropvang (2 tot 4 jaar) BSO (4 tot 12 jaar) en gastouderopvang aan. Op www.prokino.nl/elburg meer informatie over de locaties.