• Pasfoto Oldebroek

Prijswinnaars voorjaarsactie Oldebroek

OLDEBROEK In Oldebroek zijn prijzen uitgereikt aan de winnaars van de voorjaarsactie. Er werden zegels uitgegeven die geplakt konden worden op de bijhorende kaarten.

De ondernemersverenging in Oldebroek pakte groots uit, want er werden vele mooie prijzen beschikbaar gesteld. De gelukkigen werden blij verrast door de voorjaarsactiecommissie, bestaande uit Gerard van de Weg en Henriëtta van Heerde-Vaessen.

De prijswinnaars zijn; 1e prijs 1 minuut gratis winkelen bij Coop: Mevr. W. Duitman Oldebroek, 2e prijs Kinderfeest voor tien personen bij Het Buitencentrum: Mevr. M. Bakker Oldebroek, 3e prijs boodschappenpakket van de Boni: Mevr. J. Fransman Doornspijk, 4e prijs Kappersbon van Marjanne's kapsalon: Dhr. Spronk Oldebroek, 5eprijs cadeaupakket van Voor jou: Mevr. E. van Dorp Oldebroek, 6e prijs voorjaarsmand Bon Ami: Mevr. Schuld Oldebroek, 7e prijs Wijnpakket Herkert topslijter: Mevr. F. Zoet Oldebroek.

De ondernemersvereniging kijkt terug op een succesvolle actie en blijft steeds actief bezig om het voor klanten gezellig en aantrekkelijk te maken.