PEC Zwolle en Business Club NV versterken elkaar

VELUWE Namens PEC Zwolle is Michael Wolf aangesloten bij de Business Club NV. Ook wordt er dit najaar een bijeenkomst gefaciliteerd in het stadion van PEC Zwolle. ,,De reden om aan te sluiten is omdat we vanuit PEC Zwolle onze zichtbaarheid en aanwezigheid in de regio willen vergroten en aansluiten bij een actieve, dynamische businessclub als Business Club N.V. past goed binnen die doelstellingen en missie", aldus Wolf.

,,Daarnaast zijn er al veel sponsoren die we op de bijeenkomsten tegen komen." Wolf is sinds april actief bij PEC als accountmanager en kent vanuit zijn activiteiten in en rond Heerde veel van de lokale ondernemers. Hij vervolgt: ,,Vanuit mijn rol in de Business Club van V.V. Heerde lopen er al langer contacten. Ik volg de activiteiten van de Business Club N.V. al geruime tijd en ben hier erg enthousiast over."

De bijeenkomst die in het najaar bij PEC wordt gepland is mede een initiatief van Fysiotherapie Louwen Muilwijk. Zij zijn onder meer werkzaam voor PEC en lid van de Business Club N.V. Het bezoek aan PEC zal als een kijkje achter de schermen worden ingezet, waarbij de organisatie rondom de club wordt bekeken.