• Hans en Carool Baars en de nieuwe eigenaar Johan Dickhof.

    Dave van de Streek

Overname Autobedrijf Baars in Nunspeet

Advertorial

NUNSPEET Autobedrijf Baars in Nunspeet is per 1 maart overgenomen door Autoschade Dickhof. De naam van het bedrijf blijft gehandhaafd, maar de bedrijfsactiviteiten nemen toe, waardoor de klant vanaf heden volledig ontzorgd wordt.

Hanneke Bloemendaal

Na 44 jaar zijn Hans en Carool Baars van Autobedrijf Baars gaan genieten van hun pensioen. Zij hebben het bedrijf onlangs verkocht aan Johan Dickhof van Autoschade Dickhof. Autoschade Dickhof heeft vestigingen in Elburg, Doornspijk en Kampen. Voor de klant verandert er na de overname op het oog weinig, want zowel de naam van het bedrijf alsmede de bezetting van de werkplaats blijft gelijk. Het bedrijf heeft wel een andere rechtsvorm gekregen en is veranderd in een bv. ,,We hebben al onze klanten op de hoogte gebracht van de overname en uitgenodigd voor de afscheidsreceptie van Hans en Carool Baars. Dat zij gewaardeerd werden, blijkt wel uit het feit dat de receptie, die begin maart plaatsvond, enorm druk bezocht was. Ruim 850 mensen kwamen langs met een bloemetje of een lekkere fles wijn", vertelt Hendrie van de Poll.

Van de Poll is de nieuwe bedrijfsleider van Autobedrijf Baars en sinds 1985 als verkoper in de autobranche werkzaam in de regio. Voor klanten is hij het eerste aanspreekpunt. ,,Tijdens de receptie was er voor onze klanten ook volop gelegenheid om zowel met de nieuwe eigenaar Johan Dickhof, met zakenrelatie Edwin de Nooijer als met mij kennis te maken." Hij vervolgt: ,,Autobedrijf Baars is van oudsher Suzuki service-dealer en zal dit ook blijven. We zullen ons in de nabije toekomst zelfs nog meer gaan toespitsen op de verkoop van Suzuki auto's."

BAARS Autobedrijf Baars heeft een grote showroom met zowel nieuwe Suzuki's als een ruim aanbod aan occasions (ook occasions van andere merken auto's). Naast directe verkoop behoren ook private lease en het afsluiten van een lening tot de mogelijkheden. ,,Onze werkplaats is gespecialiseerd in Suzuki, maar biedt tevens onderhoud, reparatie en APK voor alle merken auto's", aldus Van de Poll. ,,Het voordeel van de overname door Autoschade Dickhof is dat onze klanten nu ook voor autoschade bij ons terecht kunnen. Uitdeuken zonder spuiten en autoruitherstel gebeurt op locatie. Grote schades worden hersteld in de werkplaats van Autoschade Dickhof in Elburg. De klant hoeft hier echter niet voor naar Elburg, want dat wordt allemaal door ons geregeld. Voor verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel moet je doorgaans naar verschillende bedrijven. Bij ons hoeft dat niet en vind je alles, bijna letterlijk, onder één dak. De klant wordt dus echt volledig ontzorgd."

Voor een onderhoudsbeurt, APK of reparatie kan via de website een afspraak ingepland worden. Voor kleine reparaties en controles zoals oliepeil, ruitenwissers, koelvloeistof, bandenspanning en lampen is geen afspraak nodig.

a        [Autobedrijf Baars B.V., Oosteinderweg 105, 8072 PB Nunspeet. Info: 0341-253571/ www.suzuki.nl/autobedrijf-baars