Open dagen golfbanen Hattem

Advertorial

HATTEM Dutch Golf Hattem en de Hattemse Golf & Country Club nemen op zaterdag 23 april deel aan de Nationale Open Golfdagen. Tijdens de open dag kunnen bezoekers vrijblijvend en kosteloos kennis te maken met de Hattemse golfbanen.

Jart en Ellen Sluiter van Dutch Golf in Hattem en Putten zijn klaar voor het nieuwe golfseizoen. De landelijk gelegen golfbaan heeft een groot aantal trainingsfaciliteiten, negen par-drieholes en drie par-vierholes. De nieuwe en spannende par-vierholes zijn gerealiseerd aan de grens van de baan met water en een heideveld in het midden.

,,Door de nieuwe holes is Dutch Golf Hattem een par-60 Qualifying -baan geworden. Er kan gekozen worden voor een lange en korte lus", vertelt Ellen Sluiter. ,,Korte banen hebben de toekomst. Mensen hebben minder tijd. Bovendien zijn de kosten laag en er zijn voordelige prijzen voor greenfeespelers. Korte banen zijn toegankelijk, zeker niet minder uitdagend, voor beginnende spelers een goede opstap en voor ervaren spelers een goede short-gametraining."

Tijdens de open dag is iedereen van 11.00 tot 17.00 uur welkom om kennis te maken met Dutch Golf en het clubhuis brasserie De Konijnenberg. De brasserie is voor iedereen toegankelijk, onder andere voor een kopje koffie, lunch, diner of te huren voor feesten.

VEEL ACTIVITEITEN Tijdens de open dag zijn er tal van activiteiten, waaronder lessen van pro Erik Vaartjes, geldt een korting van 10 procent korting op golfschoenen en is er een golfwedstrijd met als hoofdprijs een clinic voor 4 tot 8 personen. Wie in de maand april lid wordt van de Dutch Golf krijgt een korting van 50 procent op het entreegeld. Opgeven voor de lessen en wedstrijd op de open dag kan via hattem@dutchgolf.nl.

ONTWERP TIJDLOOS De Hattemse Golf & Country Club is één van de oude zestien golfbanen die voor de oorlog is ontworpen en kent vele uitdagingen met 4 bosholes en 5 holes, die in het Gelderse IJssellandschap liggen.

Kwaliteit van klassiek ontwerp blijkt tijdloos, van de negen holes behoren er drie tot de beste van Nederland. ,,De baan is mooi, compact - gevarieerd en na het lopen van een ronde van 9 of 18 holes staat het sfeervolle clubhuis garant voor de 19e hole."

Tijdens de open dag zijn er vanaf 11.00 uur golfclinics, demonstraties van een pro met de Trick Shot. De nieuwsgierige golfer kan de baan in met leden. De ambitieuze golfer kan meedoen met de longest drive & putt wedstrijd en de sportieve golfer kan om 15.00 uur afslaan voor de shotgunwedstrijd. Inschrijven kan via secretariaat@golfclub-hattem.nl, onder vermelding van naam en handicap. De prijsuitreiking vindt plaats op het terras of bij de open haard plaatsvinden, waarna het mogelijk is kennis te maken met de Hattemse Hoeve , die de OpenDagHap serveert voor 13,50 euro.

De Hattemse Golf biedt een proeflidmaatschap aan voor 4 maanden, 3 maanden betalend met gratis 5 uur groepsles van een pro.