• Piet

Open dagen bij Antiloop: Gratis winterinspectie en inruilactie

Advertorial

WEZEP Antiloop Mobility in Wezep houdt van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 november drie open dagen. Een gratis winterinspectie van de brommobiel en een interessante inruilactie staan centraal.

Regen, sneeuw, hagel, ijs. Niemand weet wat de komende winter zal brengen. Antiloop Mobility zorgt ervoor dat eigenaars van een brommobiel niet voor verrassingen komen te staan. ,,Tijdens onze open dagen is iedere brommobielbezitter van harte welkom voor een gratis winterinspectie", nodigt Chris Wassenaar uit. ,,We controleren de brommobiel op maar liefst 19 punten waaronder (winter)banden, verlichting, vloeistoffen en accu om straks veilig de winter door te komen. Ook kan er deze dagen kennisgemaakt worden met de nieuwe modellen van Ligier en Microcar."

Dealer

Antiloop Mobility werd opgericht in 1991 en was destijds gevestigd in Oldebroek. ,,In 1996 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie", vertelt Hans Turksma, die het organisatorische deel van het bedrijf voor rekening neemt en tevens werkt als onderhoudsmonteur. ,,Chris kwam er in 2010 bij en hij is onze commerciële man. We zijn beiden vennoot. Verder is Johnny Reezigt bij ons werkzaam, hij is monteur." Antiloop Mobility is in al die jaren uitgegroeid tot specialist in de regio van scooters, scootmobielen en brommobielen. ,,Wij houden ieder jaar speciaal een aantal open dagen voor bezitters van een brommobiel. Een brommobiel is een ideaal vervoersmiddel voor mensen die om wat voor reden dan ook geen auto (meer) mogen of kunnen rijden." Om een brommobiel te mogen rijden is een bromfietsrijbewijs (rijbewijs AM) noodzakelijk. Wie ooit een rijbewijs B of BE heeft gehad, kan dit bij het gemeentehuis om laten zetten naar een AM rijbewijs zonder opnieuw rijexamen te hoeven doen.

INRUIL

Tijdens de open dagen bij Antiloop Mobility staat de koffie klaar en ontvangt iedere bezoeker een leuke attentie. ,,Wij zijn dealer van de merken Ligier en Microcar. Terwijl wij de brommobiel controleren is het wellicht een leuk idee om kennis te maken met de Ligier JS 50 L Sport en de Microcar4 Premium Limited Edition. Beide modellen bieden onverwacht veel ruimte, hebben een stoere uitstraling en een luxe afwerking." Bij aankoop van een nieuwe brommobiel wordt er tijdens de actiedagen een jaar gratis onderhoud tot maximaal 10.000 km gegeven. Ook worden op een aantal occasions flinke kortingen gegeven. ,,Wij geven bovendien gegarandeerd een zeer gunstige inruilprijs voor de in te ruilen brommobiel", aldus Wassenaar.

De open dagen bij Antiloop Mobility worden gehouden op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 november van 9.00 tot 16.00 uur. Een afspraak maken voor de gratis winterinspectie is niet nodig. ,,Ga straks ook veilig en betrouwbaar de winter in en maak gebruik van onze gratis winterinspectie. Iedereen is van harte welkom."

Antiloop Mobility, Rondweg 21, Wezep. Info: 038-3760077/www.antiloop.nl en FB