• Peter Trompetter
  • Peter Trompetter

Open Boerderijdagen bij veehouder Cees Krooneman

T HARDE Voor het elfde jaar op rij organiseert Campina de Open Boerderijdagen. Zo'n 64 melkveehouders in heel Nederland, waaronder zes in de regio Veluwe, stellen tijdens het Hemelvaartweekend op vrijdag 6 mei en op Tweede Pinksterdag, maandag 16 mei, hun boerderij open voor het publiek. Veehouder Cees Krooneman in 't Harde opent de staldeuren op vrijdag 6 mei.

Een uitje voor het hele gezin, waarbij de bezoekers een kijkje kunnen nemen achter de schermen van de boerderij. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De deelnemende boerderijen zijn op één van de dagen open tussen 10.00 en 16.00 uur, toegang is gratis.

Tijdens deze elfde editie van de Campina Open Boerderijdagen krijgen bezoekers de mogelijkheid om het boerenleven te 'proeven' en laten de boeren zien waar melk vandaan komt. De deelnemende boerderijen organiseren tal van activiteiten. Zo kunnen bezoekers zich onder meer uitleven op een familie boerenstormbaan, krijgen zij een rondleiding op de boerderij en meten kinderen hun krachten bij het melkbus-heffen.

Kijk hier voor het adres van de boerenbedrijven of alle andere deelnemende boerderijen.