• Lex van Lieshout

Ondernemers Heerde geven gul voor Kindpakket

HEERDE De ondernemers van de gemeente Heerde hebben 865,90 euro opgehaald om te schenken aan het zogenaamde Kindpakket. De gemeente Heerde wil kinderen uit minima gezinnen daarmee ondersteunen zodat ze aan activiteiten op school kunnen meedoen en aan verenigingsleven kunnen deelnemen.

Dick van der Veen

Tijdens het ondernemersevent van 16 november was vanuit de organisatie al een bijdrage toegezegd van 500 euro. Met de collecte onder de ondernemers op deze avond in De Heerd is nog een extra bedrag opgehaald van 365,90 euro.

KINDPAKKET Kort daarna hebben wethouder Jan Berkhoff en Henk van Kessel (regiocoördinator stichting Leergeld Noord-Veluwe) hun handtekening gezet onder de uitvoeringsovereenkomst van het Kindpakket. Niet alle kinderen kunnen nu meedoen aan activiteiten die voor andere kinderen heel gewoon zijn. De ondernemers in Heerde dragen het Kindpakket een warm hart toe. De organisatie van het ondernemersevent was in handen van gemeente Heerde, Bedrijven Contact Heerde, Ondernemersvereniging Heerde, Ondernemersvereniging Wapenveld en Rabobank Noord Veluwe.