Officiële opening Philadelphia locatie Bij de Molen in Oldebroek

OLDEBROEK De officiële opening van Philadelphia locatie Bij de Molen vindt dinsdag 3 april plaats. Burgemeester Hoogendoorn verricht om 15.00 uur de feestelijke openingshandeling. Daarna krijgen de genodigden van onze deelnemers een rondleiding op de locatie. De hele week vinden er diverse activiteiten plaats.

Op woensdagmiddag 4 april van 13.00 tot 15.00 uur hebben we leuke activiteiten voor kinderen. Zoals: spelletjes doen, een springkussen, schminken en clown 'Ziezo' komt langs. Ook zijn belangstellenden uit de omgeving die middag welkom. Donderdagavond 5 april van 19.30 tot 21.00 uur is er een muziekavond voor mensen met een beperking van Philadelphia en andere organisaties. Met een swingende disco, karaoke en orkest Concordia. Op vrijdag 6 april van 16.00 tot 18.00 uur kunnen bedrijven en genodigden tijdens een open huis kennismaken met de diversiteiten aan mogelijkheden die wij bieden.  

Bij de Molen biedt mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt een plek waar zij kunnen leren en werken. Zij ondersteunen bij verschillende werkzaamheden zoals het verzorgen van de catering tijdens vergaderingen en activiteiten. Zij zorgen dat de gasten zich welkom voelen en het hen aan niets ontbreekt. Daarnaast helpen zij om de verschillende ruimten mooi in te richten. Ze verkopen zelfgemaakte producten, zoals molenmeel, in de winkel. En zorgen dat alles netjes opgeruimd en schoon is. Voor een aantal deelnemers is het een dagbestedingsplek. Daarnaast kan er ook een leerwerktraject worden gevolgd waarbij de deelnemers een branche erkend certificaat kunnen behalen.