• Stella

Nunspeetse e-bike fabrikant Stella bereikt mijlpaal

NUNSPEET Stella, de Nunspeetste e-bike fabrikant heeft de vijftigduizendste Livorno e-bike geproduceerd. Deze mijlpijl is bereikt nadat drie jaar geleden de productie van deze serie werd gestart.

,,In de basis is de Stella Livorno e-bike een echte topper. In de afgelopen drie jaar hebben we gewerkt aan optimalisatie", vertelt Daniel, productontwikkelaar bij Stella.

DAGRIJVERLICHTING ,,De geometrie is bijvoorbeeld verbeterd voor extra balans, de nieuwste modellen hebben hydraulische schijfremmen en beschikken over de nieuwe Daytime Running Light Technologie. Deze nieuwe dagrijverlichting is uniek en past zich aan aan het omgevingslicht. Dit betekent optimale zichtbaarheid overdag en 's nachts. Wel zo veilig."

GRATIS Naar aanleiding van cijfers uit het verleden en de verwachte verkopen, voorspelt Stella dat de vijftigduizendste Livorno op Tweede Pinksterdag wordt verkocht. Deze koper heeft geluk, want de e-bike wordt gratis weggeven aan de koper. Dit zal gebeuren op maandag 10 juni in een van Stella's veertig e-biketestcenters.