• Nunspeet uit de kunst
  • Nunspeet uit de kunst
  • Nunspeet uit de kunst
  • Nunspeet uit de kunst

Nog verkoopplekken vrij evenementen Nunspeet uit de Kunst

NUNSPEET De voorbereidingen voor allerlei evenementen in de gemeente Nunspeet zijn al weer in volle gang. Nunspeet uit de kunst organiseert de belevenismarkt op de Wilddagen in Vierhouten en een landelijke markt op het Schaapscheerdersfeest in Elspeet; beide druk bezochte evenementen. Voor beide markten zijn nog wat verkoopplekken vrij.

De Wilddagen in Vierhouten genieten landelijke bekendheid. Jaarlijks in het eerste weekend van oktober staat heel Vierhouten in het teken van de Wilddagen; dit jaar op zaterdag 5 en zondag 6 oktober; beide dagen van 13.00 tot 18.00 uur. Liefhebbers van lekker eten, gezelligheid, een outdoor-country sfeer en buitenleven komen hier van heide en verre op af. Standhouders kunnen bij voorkeur een plek huren voor twee dagen, voor één dag is echter ook mogelijk.

SCHAAPSCHEERDERSFEEST ELSPEET Zaterdag 6 juli worden de schapen weer verlost van hun warme jassen in Elspeet. De hele dag is bij de schaapskooi te zien hoe de schapen geschoren worden, daaromheen zijn er kraampjes met allerlei informatie en is er een grote markt waar van alles te koop is. Het Schaapscheerdersfeest wordt veel bezocht door families met kinderen en mensen uit de omgeving. De markt, die duurt van 10.00 tot 18.00 uur, is gevarieerd en altijd gezellig. Door het landelijke karakter van het schaapscheerdersfeest is de sfeer relaxed en zijn bezoekers echt een dagje uit. 

Opgeven voor deze beide markten kan via evenementen@nunspeetuitdekunst.nl. Voor meer informatie: www.nunspeetuitdekunst.nl.