• Eigen foto

Nieuwe dienst bij Bakker PSA

Advertorial

WEZEP Bakker PSA in Wezep heeft recent het dienstenpakket uitgebreid met de tak werving en selectie. Kandidaten die op zoek zijn naar werk op administratief, secretarieel of human resource gebied kunnen zich vanaf heden aanmelden.

Bakker PSA staat voor Bakker Personeel Salaris Administratie/Advies en werd in 2013 opgericht door Erik Bakker. Het bedrijf is gericht op het ontzorgen van werkgever en werknemer door het verzorgen van de personeels-, salaris en/of financiële administratie. Onlangs is aan het dienstenpakket de tak 'werving & selectie' toegevoegd. ,,Het zijn twee hele andere diensten dan de diensten die we al aanbieden, maar ze passen wel bij ons bedrijf qua inhoud", vertelt Debora Roos. ,,In de loop van jaren hebben we met vele klanten een vertrouwensband opgebouwd. We kennen de bedrijven goed en weten wat er speelt. Dat vertrouwen leidde meerdere keren tot de vraag of we geen ondersteunende taak konden bieden bij de werving en selectie van personeel." Debora Roos is sinds drie jaar werkzaam bij Bakker PSA als Human Resource-medewerker. ,,Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij diverse werving & selectiebureaus." 

WERVING & SELECTIE

Het vervullen van een vacature bij een bedrijf kost doorgaans veel tijd en energie. Er moet een goed functieprofiel opgesteld worden, kandidaten moeten geselecteerd worden, er moeten gesprekken gevoerd worden en referenties opgevraagd.

,,Er komt veel bij kijken", beaamt Debora Roos. ,,Zeker als het om een tijdelijke functie gaat, kost het vaak in verhouding erg veel tijd om de juiste kandidaat te vinden. Deze zorg neemt Bakker PSA graag uit handen. Wij richten ons op de branches administratief, secretarieel en human resource, want dit zijn de branches waar we zelf ook verstand van hebben. Het gaat hierbij zowel om parttime als fulltime werk en zowel om tijdelijke als vaste banen. Kennen we het bedrijf dat een vacature heeft nog niet, dan gaan we altijd op gesprek om de bedrijfscultuur te leren kennen. Kenmerkend voor ons is de persoonlijke en serivicegerichte aanpak." Ook voor ZZP-ers of kleine bedrijven biedt Bakker PSA vanuit de beschikbare kandidaten diensten aan om hen te ontzorgen. ,,Dit kan zijn door het uitbesteden van administratief werk op uurbasis of, na het geven van een zoekopdracht aan ons, het in dienst nemen van een werknemer. Zo kan een ZZP'er zich weer richten op hetgeen hij of zij het liefste doet en blijft de administratie niet liggen."

KANDIDATEN

Werkzoekenden kunnen zich inschrijven via de website van Bakker PSA. Eventuele vacatures worden ook op de site geplaatst, hierop kan rechtstreeks gesolliciteerd worden. ,,Na het achterlaten van de cv, die overigens alleen voor ons zichtbaar is, wordt de kandidaat door ons uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Net zo goed als we de bedrijven willen (leren) kennen, willen we ook de kandidaten kennen. Alleen op deze manier is de kans op een succesvolle match het grootst." Bakker PSA, Imkersweg 26, Wezep. Info: 06-13264592 / www.bakkerpsa.nl en FB