• Eddy Bossenbroek

Nieuw pand Allround Zonwering

Advertorial

ELBURG Het was vrijdagmiddag 1 februari groot feest aan de Moerasstraat 5 in Elburg. Aanleiding was de opening van het nieuwe pand van Allround Zonwering. ,,Onze roots liggen in Elburg en we zijn blij dat we weer terug zijn", aldus directeur-eigenaar Cor van Huigenbos.

Barry Wensink

Het bedrijf is fabrikant van buitenzonwering en rolluiken en produceert voornamelijk voor de Nederlandse en Duitse markt voor een vaste klantenkring. Al eerder was Allround Zonwering actief vanuit de Hanzestad om vervolgens naar Biddinghuizen te verhuizen en nu terug te keren naar Elburg. ,,We zochten een groter pand en die hebben we gevonden op een prachtige locatie. Een belangrijke reden om voor Elburg te kiezen is ook omdat veel van ons personeel uit Elburg, 't Harde, Oldebroek en omgeving komt", zegt Van Huigenbos. Samen met zijn vrouw Martine was hij er getuige van dat hun kinderen Bram en Thijs een lint mochten doorknippen. Ook tal van medewerkers, vrienden en bekenden waren getuige van de officiële openingshandeling. Het pand is al enige tijd in gebruik, maar nu de puntjes op de i zijn gezet was het tijd om het glas te heffen. Wethouder en loco-burgemeester Henk Wessel was eveneens van de partij en hij had lovende woorden voor de betrokkenen. Evenementenband CMV Excelsior Oostendorp zorgde voor muzikale klanken en wist daarmee de sfeer verder te verhogen.

PRODUCTEN Op zoek naar een knikarmscherm, zipscreen, pergola, rolluik, screen, serre en/of uitvalscherm ? Allround Zonwerking fabriceert het allemaal en de producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers in Nederland en Duitsland. Een product van Allround Zonwering is te herkennen aan het Allround-embleem. De innovaties zijn afgestemd op de Nederlandse (wisselende) weersomstandigheden. Allround Zonwering staat garant voor optimaal wooncomfort voor vandaag en morgen. Het bedrijf heeft dertig mensen in dienst en biedt in de zomerperiode tijdelijk werk voor nog eens twintig personen. In Elburg staan ze voor kwaliteit en daarom worden alle producten standaard met 5 jaar garantie geleverd. Het is echter ook mogelijk om deze garantieperiode uit te breiden naar 10 jaar op arbeid en onderdelen. Op de website van het bedrijf is hierover meer informatie te vinden.

Allround zonwering is te vinden aan de Moerasstraat 5 in Elburg. Telefonisch is het bedrijf te bereiken via nummer 0321-326185. Kijk voor meer informatie ook op de website www.allroundzonwering.nl