• Hanneke Bloemendaal

Modeshow in Doornspijk

Advertorial

DOORNSPIJK Tijdens een sfeervolle modeshow presenteert Modehuys Den Horsten in Doornspijk de nieuwe lente- en zomercollecties voor zowel baby's, kinderen, dames als heren. De modeshow is gratis toegankelijk

Hanneke Bloemendaal

De nieuwe mode voor lente en zomer is kleurrijk en wordt gekenmerkt door vrolijke en gevarieerde prints. ,,We zien het komende seizoen veel primaire kleuren als groen, rood, blauw en geel", vertelt Teuntje Doornwaard, eigenares van Modehuys Den Horsten. ,,Dit geldt zowel voor de damescollectie als voor de kindercollectie. Leuke prints zien we in alle collecties terug, dus ook in de shirts en de overhemden voor heren, die overigens erg fijn geprijsd zijn." Modehuys Den Horsten voert voor dames onder meer de merken Brantex, Signature, Micha, Dreamstar, Setter, Barbara Lebek, Lady-Z, Masha en Newstar. Dit seizoen zijn er veel jurken en rokken in diverse lengtes. ,,Opvallend is de rok in kuitlengte, die van voren wat korter valt dan van achter dankzij een speelse overslag." Voor heren zijn de collecties van New Star, MarVelis, Com4 en Fellows aangevuld met items van het trendy merk Petrol. ,,De nieuwe baby- en kindercollectie is dit jaar helemaal één grote kleurexplosie. We hebben collecties van onder meer B.Nosy, Feetje, Dirkje, O'Chill en DJ Dutch Jeans."

MEER Modehuys Den Horsten heeft ook een bescheiden lingerieafdeling met lingerie van Triumph en Sassa en ondergoed en nachtmode voor hem en haar van Beeren en Naturana. Beenmode en accessoires als kettingen, tassen en sjaals en voor heren ook riemen, hoeden en petten maken het assortiment compleet. De winkel biedt veel service zoals de mogelijkheid om kleding op zicht mee te nemen. Ook kan kleding op maat gemaakt worden. ,,Klanten kunnen bij ons via een handig spaarsysteem zonder pas sparen voor korting. Honderd punten geeft recht op 10% korting op de volgende aankoop. We hebben ook een webshop voor wie liever online bestelt." De modeshow vindt plaats op dinsdag 26 maart om 19.30 uur in Dorpshuis de Deel, Kerkweg 52 in Doornspijk.

OPKOMST ,,We houden twee keer per jaar een modeshow en zijn iedere keer weer blij verrast door de goede opkomst. In aanloop naar de modeshow hebben klanten van ons een modecheque gekregen waarmee ze van 27 maart tot en met 30 maart bij besteding vanaf 50 euro een korting van 10% krijgen op de nieuwe collectie. Ook bezoekers aan de modeshow ontvangen deze cheque." Ze vervolgt: ,,De koffie en thee staan klaar en na afloop bieden we iets fris aan. De modeshow is gratis toegankelijk."

Op vrijdag 29 maart is er in de winkel een kleurenconsulent aanwezig. ,,Iedereen is voor kleuradvies van harte welkom, maar wij raden om teleurstelling te voorkomen wel aan om vooraf te reserveren." Het kleuradvies kost 12,50 euro, maar is bij aankoop van een nieuwe outfit gratis. Modehuys Den Horsten is te vinden aan de Zuiderzeestraatweg West 57-59-61 in Doornspijk. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 0525-661241 en/of kijk op de website www.modehuysdenhorsten.nl