• Vaessen mode & trends presenteert de nieuwe collectie.

    eigen foto

Modeshow bij Vaessen mode

Advertorial

Een reis met de 'modetrein'

OLDEBROEK De allernieuwste dames- en herenmode wordt bij Vaessen mode & trends in Oldebroek op wervelende wijze gepresenteerd tijdens vier modeshows. De shows vinden plaats op woensdag 21 en donderdag 22 maart.

Hanneke Bloemendaal

De lente lonkt en zo ook de nieuwe voorjaars- en zomercollectie bij Vaessen mode & trends. Diverse mannequins en dressmen nemen de bezoeker mee op een reis langs vijf Europese modesteden. De modetrein gaat van start in Amsterdam om vervolgens te stoppen in Antwerpen, Parijs en Milaan. De reis eindigt in het modieuze Rome. ,,In elke stad bekijken we wat het modebeeld is en komen er verschillende stijlen aan bod", licht Henriëtte van Heerde-Vaessen het thema 'De modetrein' toe.

,,Reis mee met de trein en ontdek de geweldige merkenmode van het nieuwe seizoen. De Hollandse zomers zijn niet te vergelijken met bijvoorbeeld de Italiaanse zomers. Een zomerjas is bij ons dan ook geen overbodige luxe. De modetrein begint in Amsterdam waar hippe jassen en reversible jacks met frisse prints de aandacht krijgen. Zo 'reizen' we door tot Rome."

COLLECTIE Vernieuwing in kleuren, materialen en modellen kenmerken de collecties van 2018. ,,Natuurlijke, pure materialen en eenvoudige dessins brengen ons weer terug naar de kern." Vaessen heeft een groot merkenpakket voor een brede doelgroep. Er zijn trendy merken als Geisha, Expresso, Sandwich, HV Polo, Poools, L'Argentina, Mac, Another Woman en Taifun, maar ook meer klassieke merken als Gerry Weber, Frank Walder, Zerres en Lebek. ,,We zien een sportief maritiem thema met kleuren als rood, wit en blauw, waarbij de kleuren blauw en wit ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld fuchsia, zalm, koraal en groen. Strepen, maar ook stippen in allerlei soorten doen verlangen naar zon, zee en strand. Warme kleuren als cerise en taupe kunnen goed als accent gebruikt worden. Ook kunnen we niet om bloemen heen. We zien ze terug in prints, borduursels en badges als een beeldig boeket in je outfit!" Een eigentijdse look wordt dit seizoen verkregen met een hippe kleur groen, die veelvuldig voorkomt.

HEREN Het maritieme thema is ook herkenbaar bij de herencollectie. ,,De mode is vlot, draagbaar en betaalbaar. Mooie kleuren en merken als Petrol, Lerros, Fellows, Baileys, Meyer, Cabano en Mac maken het de man makkelijk om trendy voor de dag te komen." De kostuumafdeling is recent vernieuwd bij de overzichtelijk modewinkel: er is volop keus in mix & match kostuums met Nederlands maten (ook kwartmaten) en met een goede pasvorm. ,,Combineer een kostuum eens met een overhemd van LeDûb of Giordano. De prints van dit seizoen kunnen een kostuum ook heel casual maken." Onder het genot van koffie of thee vinden de modeshows plaats op 21 en 22 maart om 14.00 uur en om 19.00 uur. De toegang is gratis.

Na afloop staat er een drankje klaar en is er alle tijd voor het bekijken en eventueel passen van de nieuwe collecties. Vaessen mode & trends, Zuiderzeestraatweg 140, Oldebroek. Info. 0525-631263 / www.modehuisvaessen.nl en FB