• eigen foto

Mega Weekend Deals Oldebroek

Advertorial

OLDEBROEK Eén keer per maand worden de vrijdag en de zaterdag in Oldebroek extra aantrekkelijk voor het winkelend publiek. Een nieuwe actie van de OVO wordt komend weekend gelanceerd onder de naam 'Mega Weekend Deals.'

Sinds januari 2016 kent Oldebroek zogenaamde 'Special Friday Nights', een activiteit die in het leven werd geroepen om de koopavonden een extra boost te geven. De Special Friday Nights werden gekenmerkt door extra kortingen, speciale aanbiedingen en ludieke acties. Het initiatief hiertoe werd destijds genomen door Henriëtta van Heerde-Vaessen van Vaessen mode en trends, die vele andere ondernemers enthousiasmeerde voor het plan. ,,Als ondernemers zitten we echter nooit stil en daarom hebben we een nieuwe actie bedacht. Dit heeft mede te maken met het verzoek van klanten die niet altijd in de gelegenheid waren om op vrijdagavond te komen winkelen. De Special Friday Night krijgt een, naar wij denken, mooie opvolger in de wervelende 'Mega Weekend Deals'-activiteit."

MEGA WEEKEND DEALS

Elke maand wordt er gedurende één weekend op zowel de vrijdag als de zaterdag door de verschillende ondernemers korting gegeven op onder meer witgoed, woonaccessoires, bloemen, boeken, kleding, energieproducten en op artikelen bij de slijter en de supermarkt. ,,Het aanbod wisselt iedere maand. Mega Weekend Deals is een combinatie van gezellig winkelen en profiteren van aanbiedingen. Er blijft echter een focus liggen op de vrijdagavond, want tijdens de koopavond wordt er iedere maand een mooi cadeaupakket verloot. Om deel te nemen kunnen klanten hun naam en adres in de winkel achterlaten." Deze maand wordt het cadeaupakket verzorgd door Slagerij van de Weg. 

OVO

Oldebroek is van oudsher een actief dorp op het gebied van evenementen en festiviteiten. Veel van de activiteiten worden georganiseerd door de OVO (Ondernemersvereniging Oldebroek). De OVO is het jaar gestart met een bestuurswisseling en een nieuw, fris logo waarin een hart centraal staat. ,,Onze nieuwe voorzitter is Johan van der Worp, werkzaam bij een advocatenkantoor en woonachtig in Oldebroek", legt Henriëtta van Heerde-Vaessen uit, die zelf ook vanaf heden een bestuursfunctie vervult. ,,Alle ondernemers hebben hart voor hun zaak en hebben bewezen dat kwaliteit voorop staat. Oldebroek kent veel oude familiebedrijven en die zijn alleen door hard werken en discipline tot stand gekomen. Wij onderscheiden ons van grote franchisebedrijven door de persoonlijke aandacht die we voor onze klanten hebben. Daarbij heeft Oldebroek een gevarieerd winkelaanbod en kan er veelal voor de deur en altijd gratis geparkeerd worden. Oldebroek blijft in beweging en wordt gekenmerkt door een positief ondernemersklimaat." De tweede editie van dit nieuwe initiatief 'Mega Weekend Deals' is op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari. De aanbiedingen voor dit weekend zijn te vinden in de speciale flyer die met deze krant verspreid wordt.