Matsfysio biedt professionele fysiotherapeutische zorg

Advertorial

HATTEM Hattem is een nieuwe praktijk voor fysiotherapie rijker. Eind januari openden Maarten en Margreet Schutselaars- Beltman MATSFYSIO aan de Sparrenlaan 3 in de Hanzestad. De naam MATSFYSIO staat voor MAnuele Therapie Schutselaars FYSIOtherapie.

door Angela van Erven

MATSFYSIO is een kleinschalige eerstelijns praktijk voor fysio-, manuele therapie en Pilates. ,,Mensen kunnen bij ons terecht met alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat", vertellen Margreet en Maarten Schutselaars. Beiden zijn zowel fysio- als manueel therapeut en hebben ruime ervaring in het vak. Na een grote praktijk in Drenthe te hebben gehad, werd bewust gekozen om een kleine praktijk te openen in de stad waar Margreet opgroeide. ,,De kracht van onze praktijk zit hem in de persoonlijke benadering van de klacht. Wij nemen de tijd voor mensen om een duidelijk beeld te krijgen waar de belemmeringen liggen. De eerste afspraak is een combinatie van de intake en een behandeling en duurt daarom een uur. Na de intake willen we graag direct aan de slag om de patiënt weer zo snel mogelijk optimaal te kunnen laten functioneren. MATSFYSIO heeft geen wachtlijsten. Voor de behandeling is geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig", aldus Margreet en Maarten Schutselaars. Omdat zorgverzekeraars steeds meer grip willen krijgen op de behandelingen heeft MATSFYSIO er voor gekozen geen contract aan te gaan met zorgverzekeraars waardoor onafhankelijkheid centraal staat.

MATSFYSIO levert hoogwaardige fysiotherapeutische zorg in een professionele en gemoedelijk sfeer. Naast de reguliere fysiotherapie heeft MATSFYSIO zich gespecialiseerd in manuele therapie, Dry Needlen en kaakfysiotherapie.

,,Bij bewegingsbeperking of pijnklachten kan manuele therapie uitkomst bieden. De effecten zijn vaak direct merkbaar. De manuele behandeling vindt meestal plaats in combinatie met oefentherapie", geven Margreet en Maarten aan. Maarten is binnen de vakgroep manuele therapie gespecialiseerd in kinderen. Voor zuigelingen die op een verkeerde manier ter wereld zijn gekomen en kampen met klachten als reflux en ontwikkelingsstoornissen, maar ook bij huilbaby's kan manuele therapie een uitkomst zijn.

De behandelingen vinden plaats in de ruime, sfeervolle ingerichte behandelkamers aan de Sparrenlaan. MATSFYSIO is makkelijk te bereiken en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Voor patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen bestaat de mogelijkheid voor een behandeling aan huisthuisbezoek.

Op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur verzorgt Margreet Pilates lessen. In kleine groepjes worden specifieke oefeningen uitgevoerd waardoor de belastbaarheid van het lichaam toeneemt. Pilatues verbetert de spierkracht, stabiliteit, lichaamshouding, coördinatie en geeft evenwicht tussen lichaam en geest.

Op woensdag van 17.30 tot 18.30 en op zaterdag van 11.00 en 11.30 uur is er een vrijblijvend inloopspreekuur. Ook buiten kantooruren is MATSFYSIO op de woensdag- en donderdagavond geopend. Matsfysio is gevestigd aan de Sparrenlaan 3 in Hattem. Bezoek Vvoor meer informatie of het maken van een afspraak:

www.matsfysio.nl

of telefoonnumer 06-53889008.