• Nacht van Nunspeet

Laan wint straatprijs Nacht van Nunspeet

NUNSPEET De Nunspeetse ondernemers pakten groots uit dit jaar tijdens de Nacht van Nunspeet, waardoor de bezoekers zich in Italiaanse sferen waanden.
De straten in het centrum werden door de winkeliers aangekleed en voor leukste straat was er, naast de eer, een mooie prijs. De strijd was ongemeen spannend, zeker omdat alle straten dit jaar zo actief mee deden.
Uiteindelijk ging de Laan er met de prijs vandoor.  De straat kreeg de prijs voor de beste aankleding van de straat met het thema Italië.
Ook werd er goed gelet op verlichting in de straat zodat ook s avonds alles goed zichtbaar was, en de onderlinge samenwerking tussen de ondernemers.

Met vriendelijke groet,

 

 

Michel Rodenburg

senior media adviseur Veluweland

 


06 - 55 70 68 46
 


Op zoek naar personeel? Je vindt de beste medewerkers in jouw regio met onze vacature pakketten! Bekijk ze hier  https://bdumedia.nl/vacatures/

 


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..