• Hanneke Bloemendaal

Gratis Online Sales Checkup

Advertorial

ZWOLLE BrownFish in Zwolle optimaliseert websites voor bedrijven met ambitie. Op 19 oktober biedt BrownFish ondernemers een gratis Online Sales Checkup inclusief persoonlijk advies op maat.  Deelname uitsluitend na aanmelding. 

,,Elke website moet inspelen op de behoefte van de klant," verzekert Folkert Visser, eigenaar van BrownFish. ,,Een website bezoeker beslist snel en verlaat ook weer snel een website als hij niet gelijk vindt wat hij zoekt. Zeker 95% van alle ondernemers loopt omzet mis met de huidige website." Visser is afkomstig uit de Consultancy en implementeerde voorheen software. ,,Ik zat als het ware aan de kant van de gebruiker, waardoor ik geleerd heb me te verplaatsen in de klant. Mijn werkwijze is gebaseerd op het AIDA-marketingmodel, waarbij AIDA staat voor Attention Interest Desire Action. Dit model blijkt ook heel goed online toepasbaar te zijn." Visser richtte in 2009 zijn eigen bedrijf op dat gericht is op het optimaliseren van bedrijfswebsites. Of het nu gaat om het aanbieden van een product of een dienst BrownFish garandeert na optimalisatie een significante stijging van de verkoopcijfers. 

STRATEGIE

,,Het gebeurt vaak dat ondernemers zeggen dat hun website weinig bezoekers trekt. Dat komt in de meeste gevallen omdat ze er niet voor gezorgd hebben dat ze online gevonden worden. Ik zie in één oogopslag of er SEO en conversie in de website is gezet." SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachineoptimalisatie. Conversie is de omzetting van een bezoek aan de website naar een bepaald doel. Bijvoorbeeld het aanmelden voor een nieuwsbrief of het opnemen van contact. ,,Een persoonlijke benadering is onze belangrijkste strategie. We verdiepen ons in het bedrijf. Waar staat het bedrijf voor? Wat valt op? In welke behoefte wordt voorzien? Wat is de doelgroep? Dat moet direct van de website afspatten. Ons concept combineert SEO en conversie waarmee succes gegarandeerd is." BrownFish werkt hiervoor samen met diverse specialisten uit binnen- en buitenland. 

PERSOONLIJK

Op donderdagmiddag 19 oktober biedt BrownFish ondernemers een gratis 'Online Sales Checkup'. De sessie wordt gehouden bij Hotel Van der Valk in Zwolle. Vanwege een gedegen voorbereiding is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan telefonisch of via onlinesales@brownfish.nl. Vanwege het persoonlijke karakter van de sessie zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. ,,Ik zeg niet alleen dat een website beter kan, ik garandeer ook resultaat. Daarbij verbind ik me ook aan de klant, ik laat hem niet los en blijf de resultaten volgen, waarbij er twee keer per jaar geëvalueerd wordt." Hij besluit: ,,Tijdens de Online Sales Checkup gaat het om een vrijblijvende kennismaking, waarbij de ondernemer gericht commentaar krijgt op de bedrijfswebsite. Overtuig ik niet, doe het dan vooral niet. Ben je ambitieus en wil je resultaat behalen? Dan moeten we in gesprek."

BrownFish, Van Zuijlenware 101, Zwolle. Info: 038-7850326/www.brownfish.nl