• Fysiotherapeutisch Centrum Heerde is nu actief vanuit Isala.

    Jackie Laterveer

Fysio's vestigen zich in polikliniek Isala

HEERDE Fysiotherapeutisch Centrum Heerde heeft twee ruimtes in gebruik genomen op de eerste verdieping van de polikliniek van Isala op Landgoed Buitenzorg aan de Groteweg 5 in Wapenveld.

Het beschikt daar over een ruime behandelkamer en een oefenruimte met professionele trainingstoestellen. De ingebruikname is vooral het gevolg van de nauwe samenwerking tussen de Heerder PlusPraktijk voor fysiotherapie en ziekenhuisorganisatie Isala.

Fysiotherapeut en praktijkeigenaar Michiel Treffers: ,,We werken al een aantal jaren goed en prettig samen met specialisten en medewerkers van Isala. Bijvoorbeeld op het gebied van schouder, rug, heup en knieklachten zijn er goede en intensieve contacten. Net als op het gebied van Cardiologie, Parkinson en Ouderengeneeskunde. Ik verwacht dat deze samenwerking de komende jaren alleen maar intensiever wordt. Daarbij waren we op zoek naar extra ruimte."

De fysiotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Heerde is flink gegroeid door onze multidisciplinaire aanpak van problemen aan het menselijk houdings- en bewegingsapparaat en de uitbreiding van het aantal therapieën dat we aanbieden. Dat heeft een aanzuigende werking van patiënten uit de wijde regio. ,,We hebben in het centrum recent wel aanpassingen gedaan maar die waren niet afdoende om het ruimtegebrek op te lossen. Toen we dan ook hoorden dat in Isala Heerde ruimte te huur was, was de beslissing snel genomen." Dat de polikliniek net buiten Heerde ligt is geen probleem. ,,De bereikbaarheid is prima en parkeren is nooit een probleem."