• Eigen foto

Epese Centaine Kipp wint Cibap Talent Award

EPE Centaine Kipp uit Epe won begin juli de Cibap Talent Award 2018. Dit is een hele prestatie, omdat docenten aan het CIBAP in Zwolle gedurende de gehele opleiding de leerling, zonder dat deze er van weet, volgt. De leerlingen moeten echt wel opvallen en over bijzondere gaven beschikken willen ze er uit springen om genomineerd te worden. In het laatste jaar worden er per vakgebied drie leerlingen uitgekozen die de beste van hun lichting zijn. Bij de opleiding 'kleur en interieur vormgeving' bleek dat Centaine Kipp uit Epe te zijn.

De jury was bijzonder lovend over het werk van haar. Het juryrapport spreekt over Kipp als 'een enorm zelfstandige student met een groot kwaliteits- en verantwoordelijkheidsbesef. Niet alleen als professional is Kipp een voorbeeld, ook als mens is zij uitermate prettig om mee samen te werken.' De genomineerde leerlingen uit alle vakgebieden mochten een tentoonstelling inrichten in de 'Fundatie' in Zwolle. Daar is het werk van Kipp tot 22 juli 2018 te zien op dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur (Blijmarkt 20).


Nu Kipp geslaagd is voor haar examen 'kleur en interieur vormgeving', gaat ze alle tijd en aandacht richten op haar toekomst. Zo is zij op zoek naar een parttime baan in de interieurbranche en daarnaast is zij startend ondernemer. En ook wil zij haar bedrijf 'CentaineCreations interioradvice & styling' verder uitbreiden. ,,Mijn toekomstdroom is een eigen bedrijf, kleinschalig, waar ik zelfstandig interieuradvies kan geven. Je komt in iemands privéleven, je leert de persoonlijkheid van een klant kennen, dit wil ik laten terugkomen in het interieur. Ik wil mooie ontwerpen maken en er voor zorgen dat mensen daar gelukkig van worden", aldus de getalenteerde ondernemer. 

Om ideeën van haar werk te krijgen Instagram (zoeken op CentaineCreations) of haar site: www.centainecreations.nl. Voor vragen: info@centainecreations.nl.