• Demonstratiedag EP:Elburg van onder meer de Jura Koffiemachine.

    Hanneke Bloemendaal

Demonstratiedag EP:Elburg

Advertorial

ELBURG EP:Elburg heeft een interne verbouwing ondergaan om meer ruimte te creëren voor inbouwkeukenapparatuur. Op zaterdag 21 april worden diverse keukenapparaten gedemonstreerd en kan de verbouwde winkel bewonderd worden.

Hanneke Bloemendaal

EP:Elburg biedt een breed assortiment wit- en bruingoed. De winkel is recent intern verbouwd waardoor er meer nadruk ligt op inbouwkeukenapparatuur. ,,Wij hadden al een groot assortiment inbouwapparaten, maar die kwamen niet geheel tot hun recht", legt eigenaar Henk Vinke uit. ,,Dankzij de verbouwing kunnen we de apparatuur als het ware 'in de keuken' laten zien. We hebben tevens een touchscreen ter grootte van een koelkast geïnstalleerd, waarop heel makkelijk gezocht kan worden naar een bepaald model koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, kookplaat of noem maar op. Ook kan er op prijsklasse gezocht worden. Het aanbod aan vaatwassers is tegelijkertijd uitgebreid onder meer met de praktische AEG-vaatwasser met 'lift'. De onderste korf komt omhoog, waardoor je niet hoeft te bukken met in- en uitruimen. Erg praktisch."

ASSORTIMENT De ware koffieliefhebber kan vanaf heden bij EP:Elburg terecht voor het summum onder de koffiezetapparaten. Het assortiment is uitgebreid met diverse modellen Jura koffiemachines. ,,Jura is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat garant staat voor een perfecte kop koffie. De speciale technologie zorgt voor een absolute smaakbeleving", belooft Vinke. ,,Bij een goed koffiezetapparaat hoort ook goede koffie, vinden wij. Daarom verkopen wij nu ook koffie van het merk Calor. Deze koffie is afkomstig van een kleine koffiebranderij uit Genemuiden, waar de koffiebonen dagelijks op een slow roast-manier gebrand worden. De koffie is dus gegarandeerd vers. Het bedrijf koopt de koffie zelf in en geeft de boeren een eerlijke prijs." De koffie van Calor wordt verkocht in verpakkingen van 250 gram en in verpakkingen van een kilo. Alle verpakkingen zijn voorzien van een branddatum. ,,Een ambachtelijk product van hoge kwaliteit."

DEMONSTRATIEDAG Om kennis te maken met de koffiemachines van Jura wordt er op zaterdag 21 april een demonstratiedag gehouden. ,,Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een subliem kopje koffie. We demonstreren deze dag ook de nieuwe XL Airfryer van Philips."

Naast demonstraties wordt deze dag ook gekenmerkt door een aantal aanbiedingen. Bij aankoop van een Jura koffiemachine ontvangt de klant een mooi welkomstgeschenk en een pak Calorkoffie. Bij aankoop van een Philips Airfryer wordt een speciale bakplaat voor vlees en vis cadeau gedaan. Bij aankoop van inbouwkeukenapparatuur wordt het apparaat gratis geïnstalleerd. ,,Wij beschikken niet alleen over een eigen technische dienst en repareren allerhande apparatuur ongeacht waar gekocht, maar hebben ook een eigen montageservice en installatieservice. Service is onze kracht!"

a        [EP:Elburg, Vooronder 10, Elburg. Info: 0525-680573 en www.epelburg.nl