• Arma Keukens en Sanitair

DB KeukenGroep richt eigen opleidingscentrum op

NUNSPEET Om aan de groeiende vraag naar vakmensen te kunnen voldoen, heeft DB KeukenGroep, waar Arma Keukens en Sanitair onderdeel van is, haar eigen opleidingscentrum opgericht, het DB Vakcollege. Hier kunnen zowel onervaren als ervaren monteurs een opleiding volgen tot keuken- of sanitairmonteur. Daarnaast biedt het DB KeukenGroep de mogelijkheid om elke monteur zodanig op te leiden dat voor elke klant consistente, hoogstaande kwaliteit is gegarandeerd.

,,We merken dat de economie op volle toeren draait, mensen meer te besteden hebben en het aantal verhuisbewegingen toeneemt. En door onze reputatie in de markt stijgt de vraag naar onze producten", zegt Wouter Roordink, bedrijfsleider van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. ,,Doordat we alle keukens en badkamers plaatsen met eigen vakmensen, zorgt dit ook voor een toenemende vraag naar keuken- en sanitairmonteurs. Dit merken we niet alleen bij Arma, maar ook de andere vestigingen van DB KeukenGroep ondervinden dit".

In een eigen trainingsruimte, en onder begeleiding van een ervaren trainer, leren beginnende en meer ervaren monteurs de basiskennis én de kneepjes van het vak. Ook gaan startende monteurs de eerste tijd mee met een ervaren monteur om samen keukens of badkamers te plaatsen.

Ook monteurs die al ervaring hebben met de montage van keukens of badkamers kunnen uitstekend terecht bij het DB Vakcollege. Zij kunnen zich hier verder ontwikkelen en hun kennis op peil houden over de nieuwste technieken en producten. Afhankelijk van de ervaring van een monteur wordt een opleiding op maat samengesteld, om zo het beste uit elke aankomend professional te halen.