• Gemeente Oldebroek
  • Gemeente Oldebroek

College Oldebroek bezoekt bedrijven

OLDEBROEK Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek heeft vrijdag een bezoek gebracht aan twee bedrijven, namelijk Fruittuin Verbeek en Kraan- en Bergingsbedrijf Stouwdam in Oldebroek. Zij kregen onder andere een rondleiding bij deze bedrijven en de ondernemers gaven een toelichting op de bedrijfsvoering.

FRUITTUIN VERBEEK Fruittuin Verbeek in Oldebroek is een echt familiebedrijf. Fruittuin Verbeek houdt zich hoofdzakelijk bezig met het duurzaam telen van fruit, zoals appels, peren, kersen, aardbeien en zacht fruit. Het fruit wordt in de boerderijwinkel verkocht. Daarnaast verkoopt Fruittuin Verbeek andere streekproducten. De locatie is in de loop der jaren uitgebreid en geschikt gemaakt voor andere doelen zoals een vergaderlocatie, trouwlocatie of locatie voor andere bijeenkomsten.

KRAAN- EN BERGINGSBEDRIJF STOUWDAM Het Kraan- en Bergingsbedrijf Stouwdam in Oldebroek is al ruim 60 jaar actief in hijs- en bergingswerkzaamheden. Stouwdam is gespecialiseerd in de berging van lichte- en zware voertuigen, auto-transporten, diepladertransporten, pechhulp en verhuur van kraanmachines. Net als veel bedrijven in de regio is dit een familiebedrijf met sterke binding in de regio. Het bedrijf is gevestigd aan de Oude Dijk in Oldebroek.